Opkoper

Een Opkoper is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het opkopen van minder courante bedrijfsactiva zoals machines, restvoorraden, restpartijen, inventaris en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring is HD Trade één van de grootste en de #1 Opkoper van Nederland.

Om economisch geen schade op te lopen is het inschakelen van een opkoper een ideale manier om snel uw activa van de hand te doen. Door het verkopen aan HD Trade genereert u omzet uit uw slapend werkkapitaal. Het grote voordeel van het inschakelen een opkoper is dat deze vrijwel altijd geïnteresseerd zijn in de aangeboden activa. Voor opkoper HD Trade geldt; bij een bezichtiging doen wij direct een bod, wanneer u akkoord gaat met ons bod, verzorgen wij het gehele traject van A-Z. Dit betekent dat wij de gehele demontage, transport en opslag voor onze rekening nemen.

Interesse in het aanbieden van uw activa? Vul dan gratis en geheel vrijblijvend ons online waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook altijd voor vragen of opmerkingen telefonisch bereiken. Dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Waarom kiezen voor een Opkoper?

Veelvuldig krijgen wij de vraag waarom men juist moet kiezen voor een opkoper, in plaats van andere verkoopkanalen. Er zijn ontzettend veel redenen waarom u kunt kiezen voor een opkoper. Lees onderstaande voordelen en laat u verrassen door de vele voordelen die wij u bieden. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kopen alles in één keer op
Een groot voordeel van het inschakelen van opkoper is het feit dat men alles in één keer opkoopt. Hierbij heeft u het voordeel dat u niet blijft zitten met restvoorraden of andere overige activa. Daarnaast doet u ook maar met één partij zaken, u houdt het overzicht en kan u focussen op de hoofdactiviteiten van uw bedrijf.

Betalen de factuur voor de feitelijke overdracht
Bedrijven hanteren allen een eigen betaaltermijn, zo zijn er bedrijven die binnen 30 dagen betalen, maar ook bedrijven die pas na enkele maanden de facturen voldoen. Een groot voordeel van zakendoen met HD Trade is dat wij vóór de feitelijke overdracht van de gekochte goederen het factuurbedrag voldoen. U ontvangt dus uw geld vóórdat de goederen uitgeleverd worden.

Kopen alles voor eigen risico
Wanneer u voorraden of andere activa verkoopt heeft u te maken met bepaalde risico’s, echter wanneer u zaken doet met ons verdwijnen enkele risico’s. Wanneer u zaken doet met HD Trade nemen wij alle risico’s voor onze rekening en hoeft u na de feitelijke overdracht geen zorgen te maken over overige zaken.

Volledige ontzorging
Veel zaken binnen het bedrijfsleven gaan gepaard met het verzorgen van opslag en transport, iets wat zeer tijdrovend. Wanneer u zaken doet met HD Trade verzorgen wij deze taak. Alle zaken met betrekking tot logistiek en opslag van de opgekochte goederen zullen wij voor onze rekening nemen. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en weten als geen ander u hiermee te ontzorgen.

Altijd interesse
Het grote voordeel van opkoper HD Trade is dat wij interesse hebben in uiteenlopende zaken. Meer informatie over onze diensten kunt u via onderstaande pagina’s raadplegen.


Al meer dan 20 jaar uw partner

De slechtste raad is voorraad en al helemaal als deze verstoft in uw opslag. Wanneer u interesse heeft in het laten opkopen van uw voorraden, activa, machines of restpartijen. Neem dan contact met ons op. Wij maken bij interesse een afspraak en kunnen dan een snelle samenwerking van start laten gaan. U kunt kiezen om ons waardebepalingsformulier in te vullen, wij bekijken uw aanbod en nemen contact met u op en dat binnen twee werkdagen.

Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Werkwijze opkoper HD Trade

Mede door onze jarenlange ervaring als Opkoper, weten wij als geen ander onze werkwijze zo te hanteren, dat u optimaal profiteert van onze samenwerking. Mede door deze manier van werken, kunnen wij doorgaans snel schakelen, zodat we binnen enkele dagen zaken met elkaar kunnen doen en afronden.

Wanneer u uw activa aanbiedt aan Opkoper HD Trade, zullen wij binnen twee werkdagen kenbaar maken of wij interesse hebben. Wanneer onze interesse is gewekt, maken wij direct een afspraak om alles te bezichtigen. Bij interesse doen wij u een eerlijk bod. Hier kunt u indien gewenst in alle rust over nadenken. Wanneer u ons bod accepteert, maken wij het afgesproken bedrag over en maken de activa gereed voor transport en opslag.

Tijdens het gehele opkooptraject zullen wij u ontzorgen, zodat u zich niet hoeft te richten op de randzaken. Na afloop van het traject zal er indient gewenst een evaluatie plaatsvinden, om eventueel een toekomstige samenwerking nog beter en optimaler te laten verlopen. Heeft u vragen over onze werkwijze als opkoper? Neem gerust contact met ons op.


Opkopers in Nederland

De laatste jaren zijn er steeds meer Opkopers actief in Nederland, dit komt uiteraard door het groeiend aantal faillissementen van de afgelopen jaren en de circulaire economie waarin we leven. Waar voorheen werd gekozen om restpartijen, inventarissen en machines die overbodig waren weg te gooien, probeert men tegenwoordig nog een inkomstenbron te genereren.

HD Trade is al meer dan 15 jaar actief in het kopen van bedrijfsactiva, hierbij hebben wij met name een specialisme in het opkopen van machines. Als opkoper van machines is HD Trade de laatste jaren hard op weg om de allergrootste te worden, of uw aanbod nu in Nederland of in het buitenland is opgeslagen, wij komen binnen enkele werkdagen uw aanbod bekijken en doen bij interesse een eerlijk bod.

Omdat u een breed scale aan keuze heeft willen wij u graag overtuigen dat wij dé beste keuze voor u zijn. Graag komen wij bij u langs om onze handelswijze en voordelen te spreken, dit in combinatie met enkele praktijkvoorbeelden die wij hebben meegemaakt. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens