Opkoper

Image of Opkoper

Opkoper

Een Opkoper schakelt u doorgaans in wanneer u in het bezit bent van overtollige bedrijfsactiva. Op een redelijk eenvoudige manier kunt u met behulp van een Opkoper extra inkomsten genereren met activa wat bedrijfsmatig niet meer in gebruik is. HD Trade heeft anno 2023 meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van bedrijfsactiva, hierbij kunt u denken aan voorraden, machines, restpartijen, kantoormeubilair en overige activa. Uiteraard is het ook mogelijk om uw complete bedrijf aan te bieden. Opkoper

Opkoper HD Trade

Opkoper HD Trade onderscheidt zich in het opkoopproces door u volledig van A tot Z te ontzorgen, hierbij zorgen wij niet alleen voor een veilige en snelle betaling, maar regelen wij ook het transport, opslag en eventueel het bezemschoon opleveren van uw bedrijfsruimte. Opkoper

Indien u interesse heeft in de diensten van Opkoper HD Trade, kunt u via onderstaande button een gratis waardebepaling aanvragen. Bij interesse in uw aanbod, maken wij graag een afspraak met u. Tijdens de afspraak bekijken wij uw aanbod en doen u een aantrekkelijk bod. Gaat u akkoord, dan kunnen we al binnen enkele dagen schakelen. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact kan telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper
Image of Opkoper

Opkoper in Nederland

Opkoper HD Trade is al jarenlang actief in het kopen van bedrijfsactiva, hierbij hebben wij met name een specialisme in het opkopen van machines. Als opkoper van machines is HD Trade de laatste jaren hard op weg om de allergrootste te worden, of uw aanbod nu in Nederland of in het buitenland is opgeslagen, wij komen binnen enkele werkdagen uw aanbod bekijken en doen bij interesse een eerlijk bod.

Op zoek naar een opkoper?

Omdat u een breed scala aan keuze heeft willen wij u graag overtuigen dat wij dé beste keuze voor u zijn. Graag komen wij bij u langs om onze handelswijze en voordelen te spreken, dit in combinatie met enkele praktijkvoorbeelden die wij hebben meegemaakt. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.