Opkoper

U bent op zoek naar een Opkoper? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Het inschakelen van een opkoper kan diverse redenen hebben, u bent bijvoorbeeld in het bezit van overtollige machines, restpartijen, voorraden of andere goederen die u niet meer gebruikt. Om economisch geen schade op te lopen, kunt u er voor kiezen om een opkoper in te schakelen. Een opkoper koopt doorgaans alle aangeboden activa op, zodat u met de inkomsten weer kunt investeren in uw onderneming.

Met ruim 15 jaar ervaring is HD Trade één van de grootste opkopers in Nederland. Het grote voordeel van HD Trade men eerlijk zaken doen, combineert met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Dit betekent dat u doorgaans zeer snel na het aanbieden van uw goederen een verkoop heeft gerealiseerd.

Opkoper HD Trade

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van HD Trade, dan zit u gegarandeerd goed! Opkoper HD Trade is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste opkopers binnen Nederland, hierdoor hebben wij vrijwel altijd interesse in uw aanbod. Naast het feit dat wij een snelle verkoop garanderen, is het aanbieden van uw activa geheel kosteloos. Vul vrijblijvend én kosteloos ons online waardbepaling in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen direct een bod.


Wij begrijpen het als u meer informatie wilt ontvangen over het verkopen van uw activa. Bekijk onderstaande pagina's en ontvang meer informatie over het verkopen van bijvoorbeeld uw machines, voorraden, activa of restpartijen. Heeft u overige vragen en heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Waarom Opkoper HD Trade?

Er zijn veel redenen waarom u kunt kiezen voor een opkoper. Het inschakelen van HD Trade een zeer efficiënte manier om snel uw activa van de hand te doen en hier ook nog eens een eerlijke prijs voor te krijgen. Door van uw slapend werkkapitaal weer vlottend kapitaal te maken zorgt u voor een extra investeringspost, deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om te investeren in nieuwe bedrijfsactiva, waardoor uw rendement op de productie hoger wordt. Naast de financiele voordelen voor u, beschikken wij over een groot internationaal netwerk, waardoor wij u bijvoorbeeld kunnen garanderen dat uw aangeboden goederen niet in Nederland worden doorverkocht. Zo behoud u uw voordeel en maakt u uw concurrenten niet wijzer.

Onze werkwijze

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.

Graag leggen wij onze overige voordelen persoonlijk aan u uit, met diverse voorbeelden uit de praktijk! Heeft u interesse in het verkopen van uw activa aan ons? Vul dan ons waardbepalingsformulier in, dan nemen wij contact met u op en maken we een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

  • Bij interesse doen wij direct een bod op uw aangeboden activa.
  • Wij betalen de factuur altijd voor de feitelijke overdracht.
  • Met 15 jaar ervaring weten wij als geen ander u te ontzorgen tijdens het verkoopproces.
  • Wij nemen uw gehele aangeboden partij over, wij kopen alles voor eigen risico.
Twijfelt u of wij interesse hebben in uw activa? Twijfel niet en vul altijd een waardebepalingsformulier in! Wij bekijken uw aanbod en nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Verkopen aan een opkoper

Iedere ondernemer is in het bezit van overbodige activa. Denk hierbij aan restpartijen, restanten, voorraden en machines. Een manier om de overbodige activa snel om te zetten in kapitaal is het geheel te verkopen aan een opkoper. Een Opkoper koopt vrijwel altijd het gehele aanbod in één keer op, waarbij je niet blijft zitten met restvoorraden.

Opkoper HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring uw ideale partij voor het opkopen van al uw restpartijen, machines, voorraden en overige activa. Wist u dat HD Trade vrijwel als enige Opkoper in Nederland altijd voor de feitelijke overdracht betaald?!

Als u onderdelen of activa snel wilt verkopen, schakel dan de #1 Opkoper van Nederland in. Voor HD Trade is geen enkel project te groot of te klein! Uw activa aanbieden gaat heel eenvoudig en snel. Vul online het waardebepalingsformulier in. Beschrijf daar zo goed mogelijk wat u aan te bieden heeft, voeg wat foto’s toe en eventueel uw vraagprijs. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te benaderen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Bij interesse komen wij langs en doen dan direct een bod.

Opkoper HD Trade weet als geen ander dat het bezitten van overtollige voorraden ontzettend vervelend is. Daarom helpen wij u graag door het van u op te kopen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens