Opkoper

U zoekt een Opkoper? Dan bent u bij Opkoper HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring is HD Trade uw ideale partner in het opkopen van uw restpartijen, machines en overige bedrijfsactiva. Indien u in het bezit bent van overtollige bedrijfsactiva, dan kunt u deze eenvoudig aanbieden aan de #1 Opkoper van Nederland.

Opkoper HD Trade koopt niet alleen in één keer uw gehele activa op. U wordt volledig ontzorgd doordat ons team het gehele opkooptraject van A – Z op zich neemt. Vul eenvoudig, snel en vrijblijvend een waardebepaling in van uw activa. Wij contacten u binnen twee werkdagen en doen bij interesse direct een bod.


Opkoper HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, vervoer en evaluatie. Mede door onze ruime ervaring in het opkopen van uiteenlopende restpartijen, activa en machines, zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Mede door onze werkwijze zijn wij in staat u snel te voorzien van werkkapitaal, welke u kunt herinvesteren in uw bedrijf. Twijfelt u of wij interesse hebben? Vul altijd een gratis waardebepaling in, wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op, uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. HD Trade, dé #1 Opkoper van Nederland.

Opkoper HD Trade

  • Bij interesse doen wij direct een bod op uw aangeboden activa.
  • Wij betalen de factuur altijd voor de feitelijke overdracht.
  • Met 15 jaar ervaring weten wij als geen ander u te ontzorgen tijdens het verkoopproces.
  • Wij nemen uw gehele aangeboden partij over, wij kopen alles voor eigen risico.
Wilt u meer informatie over onze voordelen? Neem contact op met Hans Sijbers via +31(0)6-249 944 52 of contact Dick Goossens telefonisch via +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verkopen Opkoper HD Trade

Laat uw overtollige bedrijfsactiva Opkopen door HD Trade. Mede door onze jarenlange ervaring, groot nationaal én internationaal netwerk en nauw contact met banken, curatoren en accountant zijn wij uw partner voor het opkopen van uw activa.

Wilt u meer informatie? Lees meer over onze diensten, de mogelijkheden en uw voordelen. Lees meer via onderstaande pagina’s.
Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Wij komen graag bij u langs om de diensten van HD Trade mondeling toe te lichten. Verkoop eenvoudig en snel uw activa aan de #1 Opkoper van Nederland.

Verkopen aan een opkoper

Iedere ondernemer is in het bezit van overbodige activa. Denk hierbij aan restpartijen, restanten, voorraden en machines. Een manier om de overbodige activa snel om te zetten in kapitaal is het geheel te verkopen aan een opkoper. Een Opkoper koopt vrijwel altijd het gehele aanbod in één keer op, waarbij je niet blijft zitten met restvoorraden.

Opkoper HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring uw ideale partij voor het opkopen van al uw restpartijen, machines, voorraden en overige activa. Wist u dat HD Trade vrijwel als enige Opkoper in Nederland altijd voor de feitelijke overdracht betaald?!

Als u onderdelen of activa snel wilt verkopen, schakel dan de #1 Opkoper van Nederland in. Voor HD Trade is geen enkel project te groot of te klein! Uw activa aanbieden gaat heel eenvoudig en snel. Vul online het waardebepalingsformulier in. Beschrijf daar zo goed mogelijk wat u aan te bieden heeft, voeg wat foto’s toe en eventueel uw vraagprijs. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te benaderen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Bij interesse komen wij langs en doen dan direct een bod.

Opkoper HD Trade weet als geen ander dat het bezitten van overtollige voorraden ontzettend vervelend is. Daarom helpen wij u graag door het van u op te kopen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens