Opkoper

Een Opkoper is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het opkopen van minder courante bedrijfsactiva zoals machines, restvoorraden, restpartijen, inventaris en nog veel meer. Met meer dan 15 jaar ervaring is opkoper HD Trade één van de grootste en de #1 Opkoper van Nederland.

Om economisch geen schade op te lopen is het inschakelen van een opkoper een ideale manier om snel uw activa van de hand te doen. Door het verkopen aan een opkoper genereert u omzet uit uw uw slapend werkkapitaal. Het grote voordeel van het inschakelen van HD Trade is dat wij vrijwel altijd geïnteresseerd zijn in de aangeboden activa, bij een bezichtiging doen wij direct een bod! Wanneer u akkoord gaat met ons bod, verzorgen wij het gehele traject van A-Z. Dit betekent dat wij de gehele demontage, transport en opslag voor onze rekening nemen.

Interesse in het aanbieden van uw activa? Vul dan gratis en geheel vrijblijvend ons online waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook altijd voor vragen of opmerkingen telefonisch bereiken. Dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


HD Trade #1 Opkoper

Met ruim 15 jaar ervaring is HD Trade één van de grootste opkopers in Nederland. Het grote voordeel van HD Trade is dat men eerlijk zaken doen, combineert met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. HD Trade staat met name bekend om onderstaande diensten:

Wij beschikken over vakkundig personeel, welke jarenlang ervaring hebben in het op waarde schatten van diverse activa. Mede door onze werkwijze kunnen wij u een eerlijk bod doen. Zodat een snelle en eerlijke werkwijze voor beide partijen centraal staat. Vragen over onze werkwijze? Bekijk dan onderstaande stappen in ons opkoopproces:

Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.

Voordelen Opkoper HD Trade

Naast onze transparante werkwijze doen wij bij interesse altijd een bod, betalen wij de factuur altijd voor de feitelijke overdracht, weten wij als geen ander u te ontzorgen en kopen wij alles voor eigen risico.

Mede door onze werkwijze blijft u nooit zitten met restvoorraden, dit zorgt ervoor dat u extra opslag capaciteit genereert en extra kapitaal om verder te investeren. Vul via naastgelegen button gratis ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens