Opkoper

Een Opkoper schakelt u doorgaans in wanneer u in het bezit bent van overtollige bedrijfsactiva. Op een redelijk eenvoudige manier kunt u met behulp van een Opkoper extra inkomsten genereren met activa wat bedrijfsmatig niet meer in gebruik is. HD Trade heeft anno 2021 meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van bedrijfsactiva, hierbij kunt u denken aan voorraden, machines, restpartijen, kantoormeubilair en overige activa. Uiteraard is het ook mogelijk om uw complete bedrijf aan te bieden. HD Trade onderscheidt zich in het opkoopproces door u volledig van A tot Z te ontzorgen, hierbij zorgen wij niet alleen voor een veilige en snelle betaling, maar regelen wij ook het transport, opslag en eventueel het bezemschoon opleveren van uw bedrijfsruimte.

Indien u interesse heeft in de diensten van HD Trade, kunt u via onderstaande button een gratis waardebepaling aanvragen. Bij interesse in uw aanbod, maken wij graag een afspraak met u. Tijdens de afspraak bekijken wij uw aanbod en doen u een aantrekkelijk bod. Gaat u akkoord, dan kunnen we al binnen enkele dagen schakelen. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact kan telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.Onze werkwijze

file
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkopers in Nederland

De laatste jaren zijn er steeds meer Opkopers actief in Nederland, dit komt uiteraard door het groeiend aantal faillissementen van de afgelopen jaren en de circulaire economie waarin we leven. Waar voorheen werd gekozen om restpartijen, inventarissen en machines die overbodig waren weg te gooien, probeert men tegenwoordig nog een inkomstenbron te genereren.

HD Trade is al meer dan 15 jaar actief in het kopen van bedrijfsactiva, hierbij hebben wij met name een specialisme in het opkopen van machines. Als opkoper van machines is HD Trade de laatste jaren hard op weg om de allergrootste te worden, of uw aanbod nu in Nederland of in het buitenland is opgeslagen, wij komen binnen enkele werkdagen uw aanbod bekijken en doen bij interesse een eerlijk bod.

Omdat u een breed scala aan keuze heeft willen wij u graag overtuigen dat wij dé beste keuze voor u zijn. Graag komen wij bij u langs om onze handelswijze en voordelen te spreken, dit in combinatie met enkele praktijkvoorbeelden die wij hebben meegemaakt. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens

Opkoper

Opkoper HD Trade is met meer dan 20 jaar ervaring één van de meest ervaren opkopers binnen Nederland. Wij zijn met name geïnteresseerd in het opkopen van uw courante bedrijfsactiva zoals machines, restvoorraden, restpartijen, inventaris en nog veel meer. Inmiddels maken vele grote- en kleine bedrijven gebruik van onze diensten. HD Trade staat dan ook bekend als betrouwbare opkoper met een eerlijke en snelle werkwijze.

Om economisch geen schade op te lopen is het inschakelen van een opkoper een ideale manier om snel uw activa van de hand te doen. Door het verkopen aan HD Trade genereert u omzet uit uw slapend werkkapitaal. Het grote voordeel van het inschakelen van een opkoper is dat deze vrijwel altijd geïnteresseerd is in de aangeboden activa. Voor opkoper HD Trade geldt; bij een bezichtiging doen wij direct een bod, wanneer u akkoord gaat met ons bod, verzorgen wij het gehele traject van A-Z. Dit betekent dat wij de gehele demontage, transport en opslag voor onze rekening nemen.

Heeft u interesse in onze diensten als opkoper? Vul dan gratis en geheel vrijblijvend ons online waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook altijd voor vragen of opmerkingen telefonisch bereiken. Dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.