Opkoper winkeldochters

U bent op zoek naar een opkoper winkeldochters? Dan bent u bij Opkoper HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring is HD Trade de ideale partij voor het laten opkopen van uw winkeldochters.

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Wist u overigens dat wij altijd voor de feitelijke overdracht betalen? Hierdoor kunt u direct herinvesteren in uw onderneming.

Vul gratis en geheel vrijblijvend het waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op, maken een afspraak voor bezichtiging en doen bij interesse direct een bod.
Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.
Winkeldochters verkopen is niet de enige dienst welke Opkoper HD Trade aanbiedt. Wij staan wereldwijd ook bekend om onderstaande diensten:

Twijfelt u of uw aangeboden activa interessant voor ons is? Neem dan altijd contact met ons op, dan bekijken wij binnen twee werkdagen uw aanbod. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?