Opkoper Activa

Image of Opkoper Activa

Opkoper activa

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw activa wil verkopen aan een opkoper. Een veel voorkomende reden is dat u in het bezit bent van restpartijen, winkeldochters of seizoensgebonden artikelen. Ook wisseling in uw assortiment kan een reden zijn dat u bepaalde bedrijfsactiva niet meer kunt verkopen. HD Trade weet met haar 25 jaar ervaring als geen ander dat het omzetten van voorraden naar liquide middelen van levensbelang is.

HD Trade ontzorgt u door al uw restpartijen, winkeldochters, zakelijke inboedels en overbodige productiemachines in één keer op te kopen. Hierdoor creëert u weer liquide middelen die u kunt herinvesteren in uw onderneming. Snel uw activa verkopen? Vul dan gratis het waardebepalingsformulier in.

Activa verkopen aan Opkoper HD Trade

HD Trade is met name geïnteresseerd in restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en andere bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Een belangrijk gegeven is dat HD Trade altijd de factuur betaald voor de feitelijke overdracht. De verkopende partij loopt dus geen enkel risico.

HD Trade levert desgewenst een compleet bedrijfspand of bedrijfsruimte bezemschoon op. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina’s of neem gerust contact op met onze inkopers.

  • Restpartijen verkopen
  • Machines verkopen
  • Inventaris verkopen
  • ICT verkopen

Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en kunnen ter plaatse een bieding uitbrengen. Bij een akkoord van uw zijde verzorgen wij uiteraard het gehele opkooptraject van A tot Z.

Meer weten over de voordelen van Opkoper HD Trade? Bekijk onderstaande pagina.

Opkoper

Twijfelt u of wij geïnteresseerd zijn in uw aanbod? Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen twee dagen een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper Activa
Image of Opkoper Activa

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.