Horeca verkopen

Image of Horeca verkopen

Horeca verkopen

U wilt uw horeca verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. HD Trade heeft meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van horeca inventarissen, waarbij wij geregeld gehele horeca bedrijven opkopen. Wanneer u snel wilt handelen, bent u bij HD Trade aan het juiste adres, wij kunnen binnen twee werkdagen uw horeca inventaris opkopen, waarbij wij bezemschoon kunnen opleveren.

Indien u interesse heeft om uw inventaris door HD Trade te laten opkopen, kunt u via onderstaande button een gratis waardebepaling invullen. Na ontvangt, maken we gezamenlijk een afspraak en doen bij interesse een bod op uw aan te bieden goederen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53

HD Trade

Niet alleen voor uw horeca inventaris bent u bij Opkoper HD Trade aan het juiste adres. Ook voor het verkopen van uw machines, restanten, voorraden en ICT zit u bij HD Trade goed. Meer informatie over deze onderwerpen kunt via onderstaande pagina’s raadplegen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacten.

  • Opkoper
  • Activa verkopen
  • Restpartijen voorraden
  • Restanten voorraden
  • Voorraden verkopen

Ontzorgen staat bij Opkoper HD Trade enorm hoog in het vaandel. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Door ons grote netwerk kunnen wij u adviseren bij het aanschaffen van nieuw horeca- inventaris. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Image of Horeca verkopen
Image of Horeca verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.