Opkoper winkelinventaris

Image of Opkoper winkelinventaris

Opkoper winkelinventaris

Bent u eigenaar van een winkel of medewerker die verantwoordelijk is voor de inventaris van de winkel en bent u/zijn jullie in het bezit van overtollig inventaris? Dan is het inschakelen van een opkoper een manier om uw overtollig winkelinventaris te verkopen!

Overtollige winkelrekken, koelcellen, vitrines, kassasystemen en machines. Het zijn allemaal goederen die in de loop van tijd overbodig zijn geworden en hierdoor niet meer gebruikt hoeven te worden. Om snel kapitaal te genereren uit deze overbodige goederen, kunt u ervoor kiezen om alles aan te bieden aan Opkoper HD Trade. HD Trade is met meer dan 25 jaar ervaring de #1 Opkoper van Nederland en heeft altijd interesse in het opkopen van uw winkelinventaris.

Opkoper winkelinventaris

Snel uw winkelinventaris verkopen? Dan kan dat via ons waardebepalingsformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Wij nemen dan binnen twee werkdagen uw aanvraag in behandeling en doen bij interesse direct een bod.

Naast het opkopen van winkelinventarissen kunt u bij ons ook altijd terecht voor: verkopen machines, verkopen voorraden, verkopen ict, verkopen horeca, verkopen restpartijen, verkopen restanten en nog veel meer.

Het voordeel van het inschakelen van Opkoper HD Trade is het feit dat u direct van al uw winkelinventaris af bent. HD Trade koopt namelijk alles in één keer op, waardoor u niet blijft zitten met nog kleine delen van het aanbod. Naast het feit dat HD Trade alles in één keer opkoopt, wordt altijd vooraf betaald en verzorgd HD Trade ook het transport.

Uiteraard gaat onze interesse veel verder dan bovengenoemde. Twijfelt u of wij geïnteresseerd zijn in uw aanbod? Neem gerust contact met ons op, dat kan via het contactformulier of via het waardebepalingsformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op uw aanbod. Bij interesse komen wij langs en brengen wij een bod uit.

Image of Opkoper winkelinventaris

Onze recente projecten

Image of Opkoper winkelinventaris

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.