Bedrijf stoppen

U stopt met uw bedrijf en bent nog in het bezit van voorraden, winkeldochters, restpartijen en overige bedrijfsactiva. Door een snelle en eenvoudige verkoop aan Opkoper HD Trade realiseert u een kapitaal met uw overbodige activa. Met behulp van een snelle verkoop van uw overtollige bedrijfsactiva kunt u zich focussen op overige zaken tijdens het stopzetten van uw onderneming.

Vul gratis én geheel vrijblijvend onderstaand waardbepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en doen bij interesse direct een bod.

Opkoper bij stoppen bedrijf

Met meer dan 15 jaar ervaring weet HD Trade als geen ander u te ontzorgen tijdens het stopzetten van uw bedrijf. HD Trade koopt al uw aangeboden activa in één keer op en verzorgt transport & logistiek. Daarnaast levert HD Trade uw bedrijfspand indien gewenst bezemschoon op.

Naast de verkoop van uw bedrijfsactiva kunnen wij u ook in contact brengen met accountants, adviseurs en overige specialisten die al uw vragen kunnen beantwoorden. Meer informatie over de verkoop van uw activa aan HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina’s:

  • Opkoper
  • Activa verkopen
  • Restpartijen verkopen
  • Machines verkopen

Liever persoonlijk contact met ons? Dat kan! Contact ons via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op, dat kan via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.