Bedrijf stoppen

Image of Bedrijf stoppen

Bedrijf stoppen

U stopt met uw bedrijf en bent nog in het bezit van voorraden, winkeldochters, restpartijen en overige bedrijfsactiva. Door een snelle en eenvoudige verkoop aan Opkoper HD Trade realiseert u een kapitaal met uw overbodige activa. Met behulp van een snelle verkoop van uw overtollige bedrijfsactiva kunt u zich focussen op overige zaken tijdens het stopzetten van uw onderneming.

Vul gratis én geheel vrijblijvend onderstaand waardbepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en doen bij interesse direct een bod.

Opkoper bij stoppen bedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring weet HD Trade als geen ander u te ontzorgen tijdens het stopzetten van uw bedrijf. HD Trade koopt al uw aangeboden activa in één keer op en verzorgt transport & logistiek. Daarnaast levert HD Trade uw bedrijfspand indien gewenst bezemschoon op.

Naast de verkoop van uw bedrijfsactiva kunnen wij u ook in contact brengen met accountants, adviseurs en overige specialisten die al uw vragen kunnen beantwoorden. Meer informatie over de verkoop van uw activa aan HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina’s:

  • Opkoper
  • Activa verkopen
  • Restpartijen verkopen
  • Machines verkopen

Liever persoonlijk contact met ons? Dat kan! Contact ons via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op, dat kan via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Image of Bedrijf stoppen
Image of Bedrijf stoppen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.