Kantbank verkopen

Bent u in het bezit van een kantbank en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Uw kantbank verkopen gaat eenvoudig en snel, vul via onderstaande button het online waardebepalingsformulier in, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse graag een afspraak. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van onder andere kantbanken, weten wij als geen ander uw kantbank op waarde in te schatten. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Verder profiteert u van vele andere voordelen, zoals:

  • Wij betalen altijd voor de feitelijke overdracht;
  • Wij kunnen de demontage en transport van de kantbank(en) verzorgen;
  • In overleg met u kunnen we eventueel uw pand of opslag bezemschoon opleveren;
  • Samen met u kunnen we eventuele verkooprestricties afspreken (landen, concurrenten).
Het invullen van het waardebepalingsformulier is volledig kosteloos en vrijblijvend. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en bij interesse maken we graag een afspraak.


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkoper kantbanken

Wanneer u in het bezit bent van een kantbank, die u niet meer gebruikt of bijvoorbeeld verouderd is, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan Opkoper HD Trade.

Onze medewerkers beschikken allen over de technische kennis om de kantbank te demonteren en voor te bereiden voor transport.

Door uw kantbank te verkopen aan HD Trade, genereert u op een relatief eenvoudige wijze extra kapitaal, welke u bijvoorbeeld weer kunt herinvesteren in uw bedrijf. Eenvoudig uw kantbank verkopen? Vul dan direct het waardebepalingsformulier in of contact ons telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Over HD Trade

Inmiddels is onze onderneming uitgegroeid tot één van de grootste opkopers in Nederland en doen wij zowel nationaal als internationaal zaken. Naast onze interesse in kantbanken, worden wij ook gekenmerkt door onderstaande diensten:

Graag komen wij bij u langs om onze handelswijze en voordelen te spreken, dit in combinatie met enkele praktijkvoorbeelden die wij hebben meegemaakt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact ons telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


    Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.    Contactgegevens