Kantbank verkopen

Bent u in het bezit van een kantbank en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Uw kantbank verkopen gaat eenvoudig en snel, vul via onderstaande button het online waardebepalingsformulier in, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse graag een afspraak. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van onder andere kantbanken, weten wij als geen ander uw kantbank op waarde in te schatten. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Verder profiteert u van vele andere voordelen, zoals:

  • Wij betalen altijd voor de feitelijke overdracht;
  • Wij kunnen de demontage en transport van de kantbank(en) verzorgen;
  • In overleg met u kunnen we eventueel uw pand of opslag bezemschoon opleveren;
  • Samen met u kunnen we eventuele verkooprestricties afspreken (landen, concurrenten).
Het invullen van het waardebepalingsformulier is volledig kosteloos en vrijblijvend. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en bij interesse maken we graag een afspraak.


Opkoopproces

Verkopen machines
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen machines
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen machines
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen machines
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkoper kantbanken

Wanneer u in het bezit bent van een kantbank, die u niet meer gebruikt of bijvoorbeeld verouderd is, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan Opkoper HD Trade.

Onze medewerkers beschikken allen over de technische kennis om de kantbank te demonteren en voor te bereiden voor transport.

Door uw kantbank te verkopen aan HD Trade, genereert u op een relatief eenvoudige wijze extra kapitaal, welke u bijvoorbeeld weer kunt herinvesteren in uw bedrijf. Eenvoudig uw kantbank verkopen? Vul dan direct het waardebepalingsformulier in of contact ons telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Over HD Trade

Inmiddels is onze onderneming uitgegroeid tot één van de grootste opkopers in Nederland en doen wij zowel nationaal als internationaal zaken. Naast onze interesse in kantbanken, worden wij ook gekenmerkt door onderstaande diensten:

Graag komen wij bij u langs om onze handelswijze en voordelen te spreken, dit in combinatie met enkele praktijkvoorbeelden die wij hebben meegemaakt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact ons telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens