Kantbank verkopen

Image of Kantbank verkopen

Kantbank verkopen

Bent u in het bezit van een kantbank en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Uw kantbank verkopen gaat eenvoudig en snel, vul via onderstaande button het online waardebepalingsformulier in, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse graag een afspraak. Met meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van onder andere kantbanken, weten wij als geen ander uw kantbank op waarde in te schatten.

Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Verder profiteert u van vele andere voordelen, zoals:

  • Wij betalen altijd voor de feitelijke overdracht;
  • Wij kunnen de demontage en transport van de kantbank(en) verzorgen;
  • In overleg met u kunnen we eventueel uw pand of opslag bezemschoon opleveren;
  • Samen met u kunnen we eventuele verkooprestricties afspreken (landen, concurrenten).

Het invullen van het waardebepalingsformulier is volledig kosteloos en vrijblijvend. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en bij interesse maken we graag een afspraak.

Opkoper kantbank

Wanneer u in het bezit bent van een kantbank, die u niet meer gebruikt of bijvoorbeeld verouderd is, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan Opkoper HD Trade.

Onze medewerkers beschikken allen over de technische kennis om de kantbank te demonteren en voor te bereiden voor transport.

Door uw kantbank te verkopen aan HD Trade, genereert u op een relatief eenvoudige wijze extra kapitaal, welke u bijvoorbeeld weer kunt herinvesteren in uw bedrijf. Eenvoudig uw kantbank verkopen? Vul dan direct het waardebepalingsformulier in of contact ons telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Kantbank verkopen
Image of Kantbank verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.