Opkoper horeca

Image of Opkoper horeca

Bent u een horecaondernemer op zoek naar een betrouwbare partner om uw overbodige inventaris en apparatuur van de hand te doen? Bij HD Trade bent u aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van horeca inventarissen. Wij begrijpen dat uw horecazaak voortdurend evolueert en dat inventaris soms niet langer past bij uw behoeften. Wij kunnen binnen twee werkdagen uw horeca inventaris opkopen, waarbij wij bezemschoon kunnen opleveren. Wanneer u dus snel wilt handelen, moet u bij HD Trade zijn.
U kunt bij ons terecht voor het opkopen van:

• Inventaris
• Apparatuur
• meubilair

Horeca inventaris

Als horecaondernemer bezit u een uitgebreid inventaris dat essentieel is voor de dagelijkse werking van uw bedrijf. Denk hierbij aan tafels, stoelen, barkrukken, verlichting, serviesgoed, bestek, glaswerk, keukenapparatuur, koelkasten, vriezers, ovens, koffiemachines, en zelfs decoratieve elementen die de sfeer in uw etablissement bepalen. Het kan voorkomen dat u een vernieuwing wilt doorvoeren, of dat bepaalde items gewoonweg niet meer passen bij uw concept. In dergelijke gevallen kunt u overwegen om uw overbodige horeca inventaris te verkopen aan een professionele opkoper. Het helpt u niet alleen om ruimte vrij te maken in uw zaak, maar ook om geld vrij te maken voor nieuwe investeringen in uw horecazaak. HD Trade is ook opkoper van horeca inventaris.

Image of Opkoper horeca
Image of Opkoper horeca

Horeca apparatuur

Het kan voorkomen dat u zich in een situatie bevindt waarin het vervangen van uw horeca apparatuur noodzakelijk is. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals veroudering, technologische vernieuwing of veranderingen in uw menu of bedrijfsstrategie. Het laten opkopen van horeca apparatuur door een gespecialiseerde opkoper, zoals HD Trade, biedt tal van voordelen. Allereerst helpt het u om ruimte vrij te maken in uw keuken of horecagelegenheid, wat de efficiëntie kan verhogen en de operationele kosten kan verlagen. Bovendien kunt u het kapitaal dat u ontvangt voor uw oude apparatuur herinvesteren in modernere en energiezuinigere apparatuur, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparingen op lange termijn. Ten slotte nemen wij u alle zorgen uit handen door de demontage, transport en afvoer van uw oude apparatuur te regelen. Dit zorgt voor een vlotte overgang naar uw nieuwe apparatuur, terwijl u zich kunt concentreren op uw horecazaak.

Horeca meubilair

Zo belangrijk als apparatuur in de keuken is, is meubilair dat in het restaurant. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw zaak. Het kan voorkomen dat u toe bent aan vernieuwing omdat uw concept verandert of omdat u een vernieuwde sfeer wilt creëren. Als opkoper van horeca meubilair helpen wij u snel en efficiënt van uw oude meubilair af. Of het nu gaat om tafels, stoelen, loungesets of terrasmeubilair, wij kopen het op. Zo krijgt u de ruimte en middelen om uw gasten een vernieuwde horeca-ervaring te bieden.

Een vrijblijvende waardebepaling

Wilt u snel uw horeca inventaris, apparatuur, inboedel, of meubilair laten opkopen? Vul ons waardebepalingsformulier geheel vrijblijvend in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om verdere details te bespreken. Onze klantgerichte aanpak stelt u in staat om snel en zonder gedoe van uw overbodige spullen af te komen.

Meer weten over onze werkwijze, diensten, of de mogelijkheden om uw horeca inboedel en apparatuur te verkopen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Image of Opkoper horeca

Over HD Trade

Niet alleen voor uw horeca inventaris bent u bij HD Trade aan het juiste adres, HD Trade is namelijk geïnteresseerd in alle bedrijfsmatige activa en koopt het liefst complete bedrijven op. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in de opkoper branche en gingen al duizenden bedrijven u voor. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Tijdens een afspraak bekijken we niet alleen uw aanbod, maar nemen we ook uw wensen door, zo kunnen we het gehele opkooptraject op uw wensen afstemmen, zodat u volledig ontzorgt wordt.

Het grote voordeel van onze werkwijze is, dat wij zeer snel kunnen schakelen, waardoor u bewijzen van spreken al binnen enkele werkdagen uw aanbod kunt verkopen en het geld op uw rekening heeft. Onze vaste handelswijze is dat wij altijd vooruit betalen, zo heeft u uw geld en kunnen wij volgens afspraak de goederen transporteren naar onze opslaglocaties.

Vragen over onze werkwijze of wilt u graag goederen aanbieden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper horeca

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.