Opkoper horeca

Bent u op zoek naar een Horeca opkoper? Dan bent u bij HD Trade opkoper aan het juiste adres. Als horeca ondernemer kunt u er niet omheen om inventaris aan te schaffen, het kan daarom ook voorkomen dat u inventaris in bezit heeft dat overbodig is geworden. Het aanschaffen van inventaris brengt vaak een grote investering met zich mee, het laten opkopen van uw oude inventaris kan dan ook een slimme zet zijn. U kunt dan het kapitaal dat u ontvangt voor uw oude inventaris investeren in uw nieuwe horeca inventaris.

Opkoper horeca inventaris

Horeca inventaris verkopen kan eenvoudig en snel bij Opkoper HD Trade. HD Trade is met haar 15 jaar ervaring dé specialist in het opkopen van uw horeca inventaris. Naast onze snelle werkwijze en vooraf betaling, nemen wij de volledige demontage van uw horeca- inventaris voor onze rekening, verzorgen wij transport en logistiek én leveren wij indien gewenst uw pand bezemschoon op.

Snel uw horeca inventaris laten opkopen? Vul gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in, wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Opkoper HD Trade

Naast het opkopen van uw horeca inventaris is HD Trade ook geïnteresseerd in bedrijfsinventarissen uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen.

Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van restanten, restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en overige bedrijfsactiva. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces. Meer informatie over Opkoper HD Trade? Bekijk onderstaande pagina's:


Ontzorgen staat bij Opkoper HD Trade enorm hoog in het vaandel. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Door ons grote netwerk kunnen wij u adviseren bij het aanschaffen van nieuw horeca- inventaris. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens