Opkoper horeca

Image of Opkoper horeca

Opkoper horeca

Bent u op zoek naar een Horeca opkoper? Dan bent u bij HD Trade opkoper aan het juiste adres. Als horeca ondernemer kunt u er niet omheen om inventaris aan te schaffen, het kan daarom ook voorkomen dat u inventaris in bezit heeft dat overbodig is geworden. Het aanschaffen van inventaris brengt vaak een grote investering met zich mee, het laten opkopen van uw oude inventaris kan dan ook een slimme zet zijn. U kunt dan het kapitaal dat u ontvangt voor uw oude inventaris investeren in uw nieuwe horeca inventaris.

Opkoper horeca inventaris

Horeca inventaris verkopen kan eenvoudig en snel bij Opkoper HD Trade. HD Trade is met haar 25 jaar ervaring dé specialist in het opkopen van uw horeca inventaris. Naast onze snelle werkwijze en vooraf betaling, nemen wij de volledige demontage van uw horeca- inventaris voor onze rekening, verzorgen wij transport en logistiek én leveren wij indien gewenst uw pand bezemschoon op.

Snel uw horeca inventaris laten opkopen? Vul gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in, wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper horeca
Image of Opkoper horeca

Over HD Trade

Niet alleen voor uw horeca inventaris bent u bij HD Trade aan het juiste adres, HD Trade is namelijk geïnteresseerd in alle bedrijfsmatige activa en koopt het liefst complete bedrijven op. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in de opkoper branche en gingen al duizenden bedrijven u voor. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Tijdens een afspraak bekijken we niet alleen uw aanbod, maar nemen we ook uw wensen door, zo kunnen we het gehele opkooptraject op uw wensen afstemmen, zodat u volledig ontzorgt wordt.

Het grote voordeel van onze werkwijze is, dat wij zeer snel kunnen schakelen, waardoor u bewijzen van spreken al binnen enkele werkdagen uw aanbod kunt verkopen en het geld op uw rekening heeft. Onze vaste handelswijze is dat wij altijd vooruit betalen, zo heeft u uw geld en kunnen wij volgens afspraak de goederen transporteren naar onze opslaglocaties.

Vragen over onze werkwijze of wilt u graag goederen aanbieden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Onze recente projecten

Image of Opkoper horeca

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.