Lasmachine verkopen

Image of Lasmachine verkopen

Lasmachine verkopen

Bent u in het bezit van een lasmachine en wilt u deze graag verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en hebben in deze jaren grote hoeveelheden lasmachines opgekocht. Wij hebben interesse in alle soorten lasapparaten, waarbij onze grootste interesse bij onderstaande lasapparaten ligt.

  • Elektrode lasapparaten
  • TIG lasapparaten
  • MIG/MAG lasapparaten

Wanneer u uw lasapparaat wilt verkopen, kunt u dit eenvoudig en snel via onze gratis waardebepaling doen. Na ontvangst van uw waardebepaling, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op en maken we bij interesse graag een afspraak voor bezichtiging. Tijdens de bezichtiging horen we graag uw verhaal aan en beoordelen we het lasapparaat op waarde. Onze werkwijze staat in het teken van een snelheid, eerlijkheid en respect naar elkaar toe. Heeft u vragen omtrent het verkopen van uw lasapparaat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of vul via onderstaande button een waardebepaling aan

Gebruikte lasmachines verkopen

Indien u of uw onderneming in het bezit is van één of meerdere overbodige lasmachines, dan kunt u er voor kiezen deze te verkopen van HD Trade. HD Trade is met meer dan 25 jaar ervaring één van de grootste Opkoper binnen Europa. Wij combineren eerlijke zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Naast onze interesses in lasmachines, staan wij ook bekend als:

  • Opkoper
  • Opkoper machines
  • Opkoper horeca
  • Opkoper restpartijen
  • Opkoper kantoormeubilair

Het grote voordeel van een samenwerking met HD Trade is het feit dat wij altijd voor de feitelijke overdracht al uw geld overmaken, wij alles in één keer opkopen, uw pand bezemschoon kunnen opleveren en wij u tijdens het gehele project van A tot Z ontzorgen. Uw lasmachines verkopen tegen een eerlijke prijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook het waardebepalingsformulier invullen.

Image of Lasmachine verkopen
Image of Lasmachine verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.