Rollenwals verkopen

Bent u in het bezit van een rollenwals en wilt u deze graag verkopen? Dan is HD Trade uw ideale zakenpartner! Met meer dan 20 jaar ervaring als opkoper hebben wij een grote hoeveelheid rollenwalsen opgekocht. Mede door deze ervaring zijn wij in staat om u een eerlijk bod te bieden voor uw overbodige rollenwals. Uw rollenwals verkopen is eenvoudig en snel gedaan, vul geheel vrijblijvend en kosteloos het waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak voor een bezichtiging.

Zakendoen met HD Trade levert u niet alleen een eerlijke en goed bod op, maar u profiteert van veel meer voordelen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z bij het opkoopproces, nemen wij demontage, transport en logistiek voor onze rekening en betalen wij voor de feitelijke overdracht. Heeft u vragen omtrent de verkoop van uw rollenwals? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Via onderstaande button kunt u ook direct uw rollenwals verkopen!


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Plaatwals verkopen

Een rollenwals wordt ook wel plaatwals genoemd. Met een plaatwals kunt u professioneel en vakkundig cilindrische producten walsen van diverse materialen en in diverse afmetingen. Een plaatwals is een kostbaar gereedschap, wanneer deze dan ook overbodig of verouderd is geworden, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen. Door een snelle verkoop van uw plaatwals genereert u extra kapitaal dat u kunt herinvesteren in bijvoorbeeld uw machinepark. Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden van verkoop te bespreken. Wij van HD Trade combineren eerlijk zakendoen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Naast het verkopen van uw plaatwals is het ook mogelijk om andere bedrijfsactiva aan te bieden. Bekijk onderstaande diensten en vul vandaag nog een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling in

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?