Rollenwals verkopen

Image of Rollenwals verkopen

Rollenwals verkopen

Bent u in het bezit van een rollenwals en wilt u deze graag verkopen? Dan is HD Trade uw ideale zakenpartner! Met meer dan 25 jaar ervaring als opkoper hebben wij een grote hoeveelheid rollenwalsen opgekocht. Mede door deze ervaring zijn wij in staat om u een eerlijk bod te bieden voor uw overbodige rollenwals. Uw rollenwals verkopen is eenvoudig en snel gedaan, vul geheel vrijblijvend en kosteloos het waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak voor een bezichtiging.

Zakendoen met HD Trade levert u niet alleen een eerlijke en goed bod op, maar u profiteert van veel meer voordelen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z bij het opkoopproces, nemen wij demontage, transport en logistiek voor onze rekening en betalen wij voor de feitelijke overdracht. Heeft u vragen omtrent de verkoop van uw rollenwals? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Via onderstaande button kunt u ook direct uw rollenwals verkopen!

Plaatwals verkopen

Een rollenwals wordt ook wel plaatwals genoemd. Met een plaatwals kunt u professioneel en vakkundig cilindrische producten walsen van diverse materialen en in diverse afmetingen. Een plaatwals is een kostbaar gereedschap, wanneer deze dan ook overbodig of verouderd is geworden, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen. Door een snelle verkoop van uw plaatwals genereert u extra kapitaal dat u kunt herinvesteren in bijvoorbeeld uw machinepark. Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden van verkoop te bespreken. Wij van HD Trade combineren eerlijk zakendoen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Naast het verkopen van uw plaatwals is het ook mogelijk om andere bedrijfsactiva aan te bieden. Bekijk onderstaande diensten en vul vandaag nog een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling in

  • Opkoper
  • Opkoper machines
  • Opkoper horeca
  • Opkoper restpartijen
  • Opkoper kantoormeubilair

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Rollenwals verkopen
Image of Rollenwals verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.