Rollenwals verkopen

Bent u in het bezit van een rollenwals en wilt u deze graag verkopen? Dan is HD Trade uw ideale zakenpartner! Met meer dan 20 jaar ervaring als opkoper hebben wij een grote hoeveelheid rollenwalsen opgekocht. Mede door deze ervaring zijn wij in staat om u een eerlijk bod te bieden voor uw overbodige rollenwals. Uw rollenwals verkopen is eenvoudig en snel gedaan, vul geheel vrijblijvend en kosteloos het waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak voor een bezichtiging.

Zakendoen met HD Trade levert u niet alleen een eerlijke en goed bod op, maar u profiteert van veel meer voordelen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z bij het opkoopproces, nemen wij demontage, transport en logistiek voor onze rekening en betalen wij voor de feitelijke overdracht. Heeft u vragen omtrent de verkoop van uw rollenwals? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Via onderstaande button kunt u ook direct uw rollenwals verkopen!


Opkoopproces

Verkopen machines
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen machines
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen machines
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen machines
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Plaatwals verkopen

Een rollenwals wordt ook wel plaatwals genoemd. Met een plaatwals kunt u professioneel en vakkundig cilindrische producten walsen van diverse materialen en in diverse afmetingen. Een plaatwals is een kostbaar gereedschap, wanneer deze dan ook overbodig of verouderd is geworden, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen. Door een snelle verkoop van uw plaatwals genereert u extra kapitaal dat u kunt herinvesteren in bijvoorbeeld uw machinepark. Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden van verkoop te bespreken. Wij van HD Trade combineren eerlijk zakendoen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Naast het verkopen van uw plaatwals is het ook mogelijk om andere bedrijfsactiva aan te bieden. Bekijk onderstaande diensten en vul vandaag nog een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling in

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens