Opkoper machines

De aanschaf van één of meerdere machines gaat vaak gepaard met een grote investering. Indien één of meerdere machines binnen een bedrijf, buiten bedrijf is, is dit zonde van het kapitaal dat er in gestoken is. Wanneer u in het bezit bent van machines welke niet in gebruik worden genomen of zijn verouderd, kunt u ervoor kiezen om een opkoper machines in te schakelen.

Wanneer u kiest voor HD Trade, dan kiest u voor een opkoper die al 15 jaar ervaring heeft als opkoper van machines, waarbij wij uw machines op waarde kunnen schatten en u hierdoor een eerlijke prijs voor geven. Wij werken met uitzicht op een langdurige zakenrelatie, zo combineren wij eerlijk zaken doen, met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Kies voor HD Trade, dé opkoper machines die streeft naar een langdurige relatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons, dat kan via ons waardebepalingsformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Als u een opkoper voor machines inschakelt is het goed om van te voren te weten welke service- onderdelen bij de opkoop behoren, hiermee kunt u denken aan de demontage van de machines, het transport en eventuele doorverkoop restricties. Wanneer u HD Trade inschakelt bent u er van verzekerd dat wij het gehele opkooptraject op ons nemen, dit betekent dat u van A tot Z wordt ontzorgd. U kunt dus met een gerust hart uw machines verkopen aan HD Trade. Bekijk onderstaand ons opkoopproces en profiteer van de voordelen van HD Trade.


Opkoopproces opkoper machines

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
file
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Machine opkoper HD Trade

HD Trade staat al meer dan 15 jaar bekend als opkoper machines, gespecialiseerd in het opkopen van de meest geavanceerde industriële machines. Mede door ons grote netwerk kunnen wij professioneel vervoer verzorgen en nemen hierbij ook de volledige demontage voor onze rekening. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, vervoer en evaluatie. Mede door onze ruime ervaring als opkoper machines van uiteenlopende (geavanceerde) machines, zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. HD Trade heeft met name interesse in:

 • Hout- en metaalbewerkingsmachines
 • Gebruikte machines
 • Productiemachines

Uiteraard gaat onze interesse veel verder dan bovengenoemde machines. Een opkoper machines inschakelen? Neem gerust contact met ons op, dat kan via het contactformulier of via het waardebepalingsformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op uw aanbod. Bij interesse komen wij langs en brengen wij een bod uit. Klik op onderstaande link om uw machine(s) via het waardebepalingsformulier geheel vrijblijvend én kosteloos aan te bieden.

Meer dan alleen opkoper van machines

Bij HD Trade kunt u voor veel meer terecht dan enkel machines verkopen. In principe kunt u ieder zakelijk goed bij ons aanbieden, hierbij stellen wij wel als voorwaarden dat het meerdere stuks moeten zijn. Ook uw kantoormeubilair verkopen behoort tot de mogelijkheden bij opkoper HD Trade, wij kunnen desgewenst alle meubels uitruimen en klaarmaken voor transport.

Dreigend faillissement of gaat u uw onderneming stopzetten? Ook dan is HD Trade uw partner als het gaat om het opkoper van uw bedrijfsactiva. Veelvuldig kopen wij een bedrijfsbeëindiging of faillissementen op en nemen dan alle activa in één keer over, zodat de verkopende partij hier geen zorg meer voor hoeft te dragen. Verder bent u bij HD Trade aan het juiste adres voor het laten opkopen van:

Wij begrijpen het als u vragen heeft, deze willen wij dan ook graag beantwoorden. Neem bij vragen contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Contact kan via ons contactformulier, telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.  Contactgegevens

  ×

  HD Trade Whatsapp

  × Direct verkopen?