Opkoper machines

Image of Opkoper machines

Opkoper machines

De aanschaf van één of meerdere machines gaat vaak gepaard met een grote investering. Indien één of meerdere machines binnen een bedrijf, buiten bedrijf is, is dit zonde van het kapitaal dat er in gestoken is. Wanneer u in het bezit bent van machines welke niet in gebruik worden genomen of zijn verouderd, kunt u ervoor kiezen om een opkoper machines in te schakelen.

Wanneer u kiest voor HD Trade, dan kiest u voor een opkoper die al 25 jaar ervaring heeft als opkoper van machines, waarbij wij uw machines op waarde kunnen schatten en u hierdoor een eerlijke prijs voor geven. Wij werken met uitzicht op een langdurige zakenrelatie, zo combineren wij eerlijk zaken doen, met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Kies voor HD Trade, dé opkoper machines die streeft naar een langdurige relatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons, dat kan via ons waardebepalingsformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Als u een opkoper voor machines inschakelt is het goed om van te voren te weten welke service- onderdelen bij de opkoop behoren, hiermee kunt u denken aan de demontage van de machines, het transport en eventuele doorverkoop restricties. Wanneer u HD Trade inschakelt bent u er van verzekerd dat wij het gehele opkooptraject op ons nemen, dit betekent dat u van A tot Z wordt ontzorgd. U kunt dus met een gerust hart uw machines verkopen aan HD Trade. Bekijk onderstaand ons opkoopproces en profiteer van de voordelen van HD Trade.

Machine opkoper HD Trade

HD Trade staat al meer dan 25 jaar bekend als opkoper machines, gespecialiseerd in het opkopen van de meest geavanceerde industriële machines. Mede door ons grote netwerk kunnen wij professioneel vervoer verzorgen en nemen hierbij ook de volledige demontage voor onze rekening. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, vervoer en evaluatie. Mede door onze ruime ervaring als opkoper machines van uiteenlopende (geavanceerde) machines, zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. HD Trade heeft met name interesse in:

  • Hout- en metaalbewerkingsmachines
  • Gebruikte machines
  • Productiemachines

Uiteraard gaat onze interesse veel verder dan bovengenoemde machines. Een opkoper machines inschakelen? Neem gerust contact met ons op, dat kan via het contactformulier of via het waardebepalingsformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op uw aanbod. Bij interesse komen wij langs en brengen wij een bod uit. Klik op onderstaande link om uw machine(s) via het waardebepalingsformulier geheel vrijblijvend én kosteloos aan te bieden.

Image of Opkoper machines

Onze recente projecten

Image of Opkoper machines

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.