Opkoper voorraden

Image of Opkoper voorraden

Opkoper voorraden

Voorraden zijn van essentieel belang voor een optimaal productieproces. Voorraden zijn vaak kostbare investeringen, een investering die iedere ondernemer graag optimaal benut ziet worden. Veelvuldig komt het voor dat ondernemingen blijven zitten met grote onverkoopbare voorraden. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in het productieproces, veranderingen in de markt, overheidsbeperkingen of andere oorzaken.

Voorraden verkopen

Indien u in het bezit bent van overtollige of onverkoopbare voorraden kunt u kiezen om met Opkoper HD Trade zaken te doen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van uiteenlopende voorraden is HD Trade dé partij om uw voorraden aan te verkopen. Bij ons profiteert u van grote voordelen, zo bieden wij u een gratis waardebepaling aan van uw activa, kopen wij alles in één keer op en kunnen wij alle logistieke activiteiten op ons nemen.

Vul gratis ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod.

Opkoper HD Trade is met name geïnteresseerd in het opkopen van voorraden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor uw overige bedrijfsactiva. Wij zijn ook geïnteresseerd in:

  • Opkoper
  • Opkoper horeca
  • Opkopen restpartijen
  • Opkopen machines
  • Opkopen restanten

Heeft u vragen over onze werkwijze, de mogelijkheden, onze referenties of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of lees meer over Opkoper HD Trade.

Image of Opkoper voorraden
Image of Opkoper voorraden

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.