ICT Opkoper

Image of Opkoper ICT

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder bedrijf heel wat ICT-apparatuur staan. Wanneer uw organisatie in het bezit is van apparatuur dat overbodig is geworden, is het een mogelijkheid om een ICT opkoper in te schakelen. Deze koopt niet alleen direct al uw overbodige ICT-apparatuur op maar zorgt er ook voor dat er kapitaal vrij komt. Zo krijgt u ruimte voor nieuwe investeringen. HD Trade heeft meer dan 25 jaar ervaring als ICT opkoper. Wij kopen met name:

  • Computers
  • Beeldschermen
  • Telefooncentrales
  • Patchkasten

Uiteraard gaat onze interesse veel verder dan bovengenoemde categorieën. Heb u overbodig geworden apparatuur staan? Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan en ontvang binnen twee werkdagen een reactie op uw aanbod.

Waarom ICT laten opkopen

Het laten opkopen van ICT-apparatuur is om meerdere redenen interessant voor bedrijven. Ten eerste stelt het organisaties in staat om overtollige apparatuur om te zetten in liquide middelen, wat waardevol kan zijn voor investeringen in nieuwe technologie of andere bedrijfsmiddelen. Daarnaast draagt het bij aan duurzaamheid door het hergebruiken en recyclen van oude apparatuur. Bovendien kopen wij alles in één keer op. Zo hoeft u niet op zoek naar verschillende kopers en is de afhandeling snel geregeld.

Image of Opkoper ICT

Kiezen voor HD Trade

HD Trade is uw betrouwbare ICT opkoper. Door onze jarenlange ervaring is ons proces eenvoudig en efficiënt. Vul ons gratis en vrijblijvende waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkdagen ontvangt u hier reactie op. Bij interesse maken we graag een afspraak voor een bezichtiging van uw iCT-apparatuur waarna we direct een eerlijk bod doen. Wij nemen u alle lasten uit handen en regelen het hele proces van A tot Z. Wij demonteren de apparatuur en zorgen voor het transport. Kortom, eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport én evaluatie. Dat is waarom HD Trade al jarenlang de #1 Opkoper van Nederland is.

Ook voor andere bedrijfsactiva kunt u bij HD Trade terecht. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken uw aanbod binnen twee werkdagen. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper ICT

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.