Opkoper ICT

Vrijwel ieder bedrijf heeft er tientallen staan. ICT- apparatuur. Wanneer uw organisatie in het bezit is van ICT dat overbodig is geworden is het een mogelijkheid om een ICT opkoper in te schakelen. Een ICT opkoper koopt niet alleen direct en al uw overbodig ICT- apparatuur op, men zorgt er ook voor dat uw nieuw werkkapitaal genereert met overbodig bedrijfsactiva. Bied via onderstaand waardbepalingsformulier uw activa aan en ontvang binnen twee werkdagen een bod.

Bent u in het bezit van overbodig ICT- apparatuur? Schakel dan HD Trade in. HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring uw partij voor het verkopen van uw ICT. ICT verkopen gaat eenvoudig en snel bij HD Trade, u vult een waardebepalingsformulier in en binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een reactie.

Wij kopen met name:

  • Computers
  • Beeldschermen
  • Telefooncentrales
  • Patchkasten

Bij interesse maken we een afspraak voor het bezichtigen van uw ICT apparatuur, waarbij wij direct een bod doen. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport én evaluatie. Dat is waarom HD Trade al jarenlang de #1 Opkoper van Nederland is.


Opkoper ICT en meer

Uw ICT verkopen is niet het enige waarvoor u HD Trade kunt schakelen, al meer dan 15 jaar zijn wij dé #1 opkoper als het gaat om uw bedrijfsactiva. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Ieder project dat wij aangaan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgepakt, waarbij wij ten alle tijden rekening houden met uw wensen. Omdat HD Trade het gehele opkoopproces uit handen neemt, kunt u uw focus leggen op de belangrijkste zaken in en rondom uw bedrijf. Bij HD Trade bent u verzekerd van het allerhoogste serviceniveau.

Meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met ons via telefoon of via het contactformulier, wij komen graag met u in contact. Voor meer informatie kunt u ook onze opkoper pagina raadplegen.