Opkoper restanten

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw restanten? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Vrijwel ieder bedrijf is in het bezit van restanten, vaak zorgt dit ervoor dat veel m2 meters opslagcapaciteit hierdoor verloren gaat. Een slimme manier om snel uw restanten te elimineren is het inschakelen van een Opkoper. HD Trade is al meer dan 15 jaar actief als opkoper en weet als geen ander u snel te verlossen van restanten. Met behulp van een waardebepalingsformulier kunt u uw restanten aanbieden aan HD Trade. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op. Bij interesse plannen we gezamenlijk een afspraak en doen direct een bod op locatie. Zoals u kunt lezen werken wij erg snel. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Opkoper restanten

Onze werkwijze is duidelijk, eerlijk en snel. Binnen twee werkdagen ontvangt u een reactie op uw aanbod restanten. Hebben wij interesse, dan kunnen we binnen twee dagen al uw restanten opkopen. U ontvangt dan voor de feitelijke overdracht uw geld. Bent u op zoek naar een opkoper voor uw bedrijfsactiva? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van restpartijen, machines en activa uit bedrijfsbeëindigingen en faillissementen is HD Trade dé partner in het opkopen van uw bedrijfsactiva.