Opkoper restanten

Image of Opkoper restanten

Opkoper restanten

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw restanten? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Vrijwel ieder bedrijf is in het bezit van restanten, vaak zorgt dit ervoor dat veel m2 meters opslagcapaciteit hierdoor verloren gaat. Een slimme manier om snel uw restanten te elimineren is het inschakelen van een Opkoper. HD Trade is al meer dan 25 jaar actief als opkoper en weet als geen ander u snel te verlossen van restanten. Met behulp van een waardebepalingsformulier kunt u uw restanten aanbieden aan HD Trade. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op. Bij interesse plannen we gezamenlijk een afspraak en doen direct een bod op locatie. Zoals u kunt lezen werken wij erg snel. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Opkoper restanten

Onze werkwijze is duidelijk, eerlijk en snel. Binnen twee werkdagen ontvangt u een reactie op uw aanbod restanten. Hebben wij interesse, dan kunnen we binnen twee dagen al uw restanten opkopen. U ontvangt dan voor de feitelijke overdracht uw geld. Bent u op zoek naar een opkoper voor uw bedrijfsactiva? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van restpartijen, machines en activa uit bedrijfsbeëindigingen en faillissementen is HD Trade dé partner in het opkopen van uw bedrijfsactiva.

Image of Opkoper restanten
Image of Opkoper restanten

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.