Opkoper fabriek

Een fabriek heeft doorgaans ontzettend veel inventaris. Denk hierbij aan machines, magazijnstellingen, kantoormeubelen, ICT, voorraden, restanten en nog veel meer. Wanneer een fabriek gaat stoppen met haar activiteiten, zijn deze goederen vaak niet meer noodzakelijk. Een manier om deze goederen snel te verkopen is het inschakelen van een opkoper. Een Opkoper koopt vrijwel altijd de gehele inventaris op, waardoor u direct van het gehele aanbod af bent.

Opkoper HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring de #1 opkoper van Nederland. Met een groot netwerk en vele klanten koopt men dagelijks grote hoeveelheden inventaris op. Een groot voordeel van HD Trade is het feit dat men altijd voor de feitelijke overdracht betaald, hierdoor hoeft u dus nooit te wachten op uw geld.

Naast het altijd vooraf betalen, neemt HD Trade ook indien gewenst de demontage en transport voor eigen rekening. Wij hebben een specialistisch team dat vakkundig en zorgvuldig alles kan demonteren en transporteren.

Fabriek verkopen

Uw fabriek verkopen kan eenvoudig en snel door de handelswijze van HD Trade. Nadat u uw inventaris heeft aangeboden nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse direct een afspraak, daar doen wij direct een bod. Het aanbieden van uw activa is gratis en altijd onder voorbehoud. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Bied uw aanbod via onderstaande link eenvoudig aan.