Opkoper restpartijen

Op zoek naar een opkoper restpartijen? Dan bent u bij opkoper HD Trade aan het juiste adres. Restpartijen nemen vaak waardevolle opslagcapaciteit in beslag en zorgt ervoor dat u uw voorraad niet kunt laten werken.

Uw restpartijen verkopen gaat eenvoudig en snel bij HD Trade. Mede door onze snelle werkwijze kunnen wij al binnen twee werkdagen een afspraak inplannen en uw aanbod bezichtigen. Hebben wij interesse? Dan doen wij direct een bod.

Vul gratis én geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse een afspraak. Naast een eerlijk bod, nemen wij ook het transport voor onze rekening.

HD Trade

Met meer dan 15 jaar ervaring, professioneel personeel, het beste werkmateriaal en een gezonde dosis arbeidsethos staan wij iedere dag klaar om uw restpartijen op te kopen. Voor ons is geen project te groot en wij kopen het liefst alles in één keer op. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bekijk onderstaand opkoopproces of neem contact met ons op.

HD Trade is niet alleen geïnteresseerd in uw restpartijen, maar in al uw bedrijfsactiva. Wij staan wereldwijd ook bekend om onderstaande diensten:

  • Opkoper
  • Opkoper machines
  • Opkoper horeca
  • Opkoper ICT
  • Opkoper voorraden

Twijfelt u of uw aangeboden activa interessant voor ons is? Neem dan altijd contact met ons op, dan bekijken wij binnen twee werkdagen uw aanbod. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.