Zetbank verkopen

Bent u in het bezit van een zetbank en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Het verkopen van uw zetbank is eenvoudig en snel gedaan, zo kunt u via onderstaande button geheel gratis en vrijblijvend het waardebepalingsformulier invullen en zo uw zetbank aanbieden. Wij bekijken dan uw aanbod en reageren binnen twee werkdagen, bij interesse maken we graag een afspraak om de zetbank te bezichtigen.

Bij de verkoop van uw zetbank wordt u volledig ontzorgt, zo kunnen wij de eventuele demontage en transport verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs, waarbij u ook nog eens voor de feitelijke overdracht wordt uitbetaald. Heeft u vragen omtrent het verkopen van uw zetbank aan HD Trade? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkoper zetbanken

Al vele jaren staat HD Trade te boek als opkoper van onder andere zetbanken. Dagelijks kopen wij zetbanken van diverse ondernemingen, waar men profiteert van vele voordelen, zoals:

 • Wij betalen altijd voor de feitelijke overdracht;
 • Wij kunnen de demontage en transport van de zetbank(en) verzorgen;
 • In overleg met u kunnen we eventuele uw pand of opslag bezemschoon opleveren;
 • Samen met u kunnen we eventuele verkooprestricties afspreken (landen, concurrenten).
Bij ons staat eerlijk zaken doen, in combinatie met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Profiteer nu van een gratis online waardebepaling! Bij interesse komen onze inkopers langs voor een bezichtiging en komen direct met een bod! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Over HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van onder andere zetbanken, machines, voorraden, restpartijen en meer zijn wij dé #1 opkoper van Nederland. Doorgaans kunnen wij zeer snel schakelen, waardoor u uw zetbank binnen zeer korte termijn heeft verkocht en het kapitaal weer kunt herinvesteren in uw bedrijf. Naast het opkoper van zetbanken, worden wij ook gekenmerkt door onderstaande diensten:

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan komen we graag met u in contact. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.
[WPSM_AC id=4653]

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.  Contactgegevens

  ×

  HD Trade Whatsapp

  × Direct verkopen?