Zetbank verkopen

Image of Zetbank verkopen

Zetbank verkopen

Bent u in het bezit van een zetbank en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Het verkopen van uw zetbank is eenvoudig en snel gedaan, zo kunt u via onderstaande button geheel gratis en vrijblijvend het waardebepalingsformulier invullen en zo uw zetbank aanbieden. Wij bekijken dan uw aanbod en reageren binnen twee werkdagen, bij interesse maken we graag een afspraak om de zetbank te bezichtigen.

Bij de verkoop van uw zetbank wordt u volledig ontzorgt, zo kunnen wij de eventuele demontage en transport verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs, waarbij u ook nog eens voor de feitelijke overdracht wordt uitbetaald. Heeft u vragen omtrent het verkopen van uw zetbank aan HD Trade? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Opkoper zetbanken

Al vele jaren staat HD Trade te boek als opkoper van onder andere zetbanken. Dagelijks kopen wij zetbanken van diverse ondernemingen, waar men profiteert van vele voordelen, zoals:

  • Wij betalen altijd voor de feitelijke overdracht;
  • Wij kunnen de demontage en transport van de zetbank(en) verzorgen;
  • In overleg met u kunnen we eventuele uw pand of opslag bezemschoon opleveren
  • Samen met u kunnen we eventuele verkooprestricties afspreken (landen, concurrenten).

Bij ons staat eerlijk zaken doen, in combinatie met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Profiteer nu van een gratis online waardebepaling! Bij interesse komen onze inkopers langs voor een bezichtiging en komen direct met een bod! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Image of Zetbank verkopen
Image of Zetbank verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.