Zetbank verkopen

Bent u in het bezit van een zetbank en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Het verkopen van uw zetbank is eenvoudig en snel gedaan, zo kunt u via onderstaande button geheel gratis en vrijblijvend het waardebepalingsformulier invullen en zo uw zetbank aanbieden. Wij bekijken dan uw aanbod en reageren binnen twee werkdagen, bij interesse maken we graag een afspraak om de zetbank te bezichtigen.

Bij de verkoop van uw zetbank wordt u volledig ontzorgt, zo kunnen wij de eventuele demontage en transport verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs, waarbij u ook nog eens voor de feitelijke overdracht wordt uitbetaald. Heeft u vragen omtrent het verkopen van uw zetbank aan HD Trade? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Opkoopproces

Verkopen machines
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen machines
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen machines
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen machines
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkoper zetbanken

Al vele jaren staat HD Trade te boek als opkoper van onder andere zetbanken. Dagelijks kopen wij zetbanken van diverse ondernemingen, waar men profiteert van vele voordelen, zoals:

  • Wij betalen altijd voor de feitelijke overdracht;
  • Wij kunnen de demontage en transport van de zetbank(en) verzorgen;
  • In overleg met u kunnen we eventuele uw pand of opslag bezemschoon opleveren;
  • Samen met u kunnen we eventuele verkooprestricties afspreken (landen, concurrenten).
Bij ons staat eerlijk zaken doen, in combinatie met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Profiteer nu van een gratis online waardebepaling! Bij interesse komen onze inkopers langs voor een bezichtiging en komen direct met een bod! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Over HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van onder andere zetbanken, machines, voorraden, restpartijen en meer zijn wij dé #1 opkoper van Nederland. Doorgaans kunnen wij zeer snel schakelen, waardoor u uw zetbank binnen zeer korte termijn heeft verkocht en het kapitaal weer kunt herinvesteren in uw bedrijf. Naast het opkoper van zetbanken, worden wij ook gekenmerkt door onderstaande diensten:

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan komen we graag met u in contact. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens