Bedrijf

Image of Bedrijfsverandering

Bedrijfsverandering?

Veranderingen binnen een bedrijf kunnen veel gevolgen met zich meebrengen. Bij bijvoorbeeld een faillissement of een bedrijfsbeëindiging moet u naast het verzorgen van de administratieve zaken ook zorgdragen voor uw personeel. Ook kunt u in de situatie terecht komen dat u blijft zitten met restpartijen, overtollige machines, voorraden en winkeldochters.

HD Trade is met ruim 25 jaar ervaring in het opkopen van bedrijfsactiva dé partner voor een snelle verkoop van uw voorraden en restpartijen. Wij kopen uw aanbod in één keer op en ontzorgen u geheel tijdens het verkoopproces. Zo demonteren wij machines, verzorgen wij transport en (tijdelijke) opslag én leveren indien gewenst uw pand bezemschoon op. De betaling van de factuur vindt altijd vóór de feitelijke overdracht plaats zodat u geen risico loopt. Verkopen aan HD Trade? Vul gratis én geheel vrijblijvend onderstaand waardebepalingsformulier in.

Opkoper bij bedrijfsbeëindiging

HD Trade biedt u een snelle verkoop van al uw bedrijfsactiva aan, indien u uw bedrijf gaat beëindigen. Mede door onze ervaring, professionele werknemers én capaciteiten hoeft u zich geen zorgen te maken om uw bedrijfsactiva. U kunt zich volledig richten op het afhandelen van de laatste administratieve zaken, terwijl wij uw bedrijfsactiva in één keer en voor eigen risico overnemen. Meer informatie? Lees meer over onze diensten bij bedrijfsbeëindigingen op onderstaande pagina.

Opkoper bij bedrijfsbeëindiging

Image of Bedrijfsverandering
Image of Bedrijfsverandering

Opkoper bij faillissementen

Dreigt uw onderneming failliet te gaan? Reduceer uw werkkapitaal via de verkoop van uw overtollig bedrijfsactiva. HD Trade is de #1 Opkoper van uw bedrijfsactiva bij dreigende faillissementen. Mede door onze diensten kunt u uw voorraden en/of machinepark laten inkrimpen en ontvangt u een kapitaalinjectie om uw onderneming weer financieel gezond te maken.

HD Trade heeft nauwe contacten met diverse curatoren, banken, verzekeringsmaatschappijen en accountants door heel Nederland. Mede door ons netwerk is HD Trade uw partner tijdens het voorkomen van een bedrijfsfaillissementen. Meer informatie? Bekijk onderstaande pagina.

  • Opkoper
  • Opkoper bij dreigend faillissement

Geen faillissement of beëindiging van uw bedrijf maar toch activa verkopen aan HD Trade? Dat kan. Lees meer over verkopen aan HD Trade of vul kosteloos een waardebepaling in en ontvang binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Image of Bedrijfsverandering

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.