Stapelaar verkopen

Bent u in het bezit van een overbodige stapelaar of zelfs meerdere stapelaars en wilt u deze op een snelle en eenvoudige manier verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van bedrijfsinventarissen is HD Trade uitgegroeid tot één van de grootste opkopers binnen Nederland. Vele ondernemingen doen dagelijks zaken met ons, dit omdat wij een snelle en eerlijke werkwijze hanteren.

Uw stapelaar verkopen is eenvoudig en snel gedaan. Vul via onderstaande button het gratis en volledig vrijblijvende waardebepalingsformulier in, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse graag een afspraak met u. Naast het verkopen van uw stapelaars kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld:

  • Verkopen machines
  • Verkopen restanten
  • Verkopen kantoormeubilair
  • Verkopen bedrijfsvoorraden


Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. Neem dan bij vragen ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Gebruikte stapelaars verkopen

Gebruikte stapelaars aanbieden? Dan komen wij graag met u in contact. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw stapelaar op waarde inschatten, zodat u een eerlijk bod ontvangt.

Omdat wij de stapelaars opnieuw in de markt brengen en wij een groot netwerk van afnemers hebben, is het mogelijk om alle soorten stapelaars bij ons aan te bieden, zoals elektrische stapelaars en hydraulische stapelaars.

Twijfelt u of wij interesse hebben? Neem ten alle tijden contact met ons op, we bekijken graag uw aanbod. HD Trade staat bekend om haar transparante werkwijze, eerlijkheid en snelle afhandeling. Bovenstaand ziet u onze werkwijze beschreven, zoals u kunt zien gaan we uit van een verkoopsituatie waar beide partijen optimaal van profiteren.