Opkoper inboedel

Image of Opkoper inboedel

Opkoper inboedel

Bent u op zoek naar een opkoper die uw zakelijke inboedel in één keer opkoopt? Dan bent u bij opkoper HD Trade aan het juiste adres. HD Trade is gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsactiva, dit in het breedste zin van het woord. Wereldwijd staat HD Trade bekend om het opkopen van bedrijfsactiva, overtollige voorraden, machines en restpartijen.

Snel uw zakelijk inboedel laten opkopen door HD Trade? Neem dan vandaag nog contact op met de #1 Opkoper van Nederland. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en maken bij interesse direct een afspraak. Wij kopen uw gehele zakelijke inboedel in één keer op, waarbij wij altijd voor de feitelijke overdracht betalen. Vul onderstaand het gratis waardbepalingsformulier in.

Inboedel laten opkopen

HD Trade ontzorgt u door al uw overtollige zakelijke inboedel op te kopen. Hierdoor creëert u weer liquide middelen die u kunt herinvesteren in uw onderneming, Opkoper HD Trade is enkel geïnteresseerd in het kopen van zakelijke inboedel. Inboedel van particulieren wordt niet gekocht.

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Een belangrijk gegeven is dat HD Trade altijd de factuur betaald voor de feitelijke overdracht. U loopt dus geen enkel risico. HD Trade levert desgewenst een compleet bedrijfspand of bedrijfsruimte bezemschoon op. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw zakelijke inboedel aan HD Trade? Bekijk onderstaande opkoopproces of contact ons telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Opkoper inboedel
Image of Opkoper inboedel

Over HD Trade

Opkoper HD Trade is met meer dan 25 jaar ervaring uw ideale partij voor het opkopen van al uw restpartijen, machines, voorraden en overige activa. Wist u dat HD Trade vrijwel als enige Opkoper in Nederland altijd voor de feitelijke overdracht betaald?!

Als u onderdelen of activa snel wilt laten opkopen, schakel dan de #1 Opkoper van Nederland in. Voor HD Trade is geen enkel project te groot of te klein! Uw activa aanbieden gaat heel eenvoudig en snel. Vul online het waardebepalingsformulier in. Beschrijf daar zo goed mogelijk wat u aan te bieden heeft, voeg wat foto’s toe en eventueel uw vraagprijs. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te benaderen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Bij interesse komen wij langs en doen dan direct een bod.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Image of Opkoper inboedel

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.