Opkoper inboedel

Bent u op zoek naar een opkoper die uw zakelijke inboedel in één keer opkoopt? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. HD Trade is gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsactiva, hierbij kunt u denken aan het gehele bedrijf, machines, kantoorinventaris, meubilair, voorraden, restpartijen en nog veel meer.

Wilt u uw zakelijke inboedel verkopen? Neem dan contact op met de #1 Opkoper van Nederland. Wij kopen uw gehele zakelijke inboedel in één keer op, waarbij wij altijd voor de feitelijke overdracht betalen.

HD Trade ontzorgt u door al uw overtollige zakelijke inboedel op te kopen. Hierdoor creëert u weer liquide middelen die u kunt herinvesteren in uw onderneming, Opkoper HD Trade is enkel geïnteresseerd in het kopen van zakelijke inboedel. Inboedel van particulieren wordt niet gekocht.

Zakelijke inboedel verkopen

Het verkopen van uw zakelijke inboedel is eenvoudig en snel gedaan. U vult online een gratis waardebepaling in, wij reageren dan binnen twee werkdagen. Bij interesse maken we graag een afspraak en doen direct een bod.

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Een belangrijk gegeven is dat HD Trade altijd de factuur betaald voor de feitelijke overdracht. De verkopende partij loopt dus geen enkel risico. HD Trade levert desgewenst een compleet bedrijfspand of bedrijfsruimte bezemschoon op. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw zakelijke inboedel aan HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina's of neem gerust contact op met onze inkopers.

Opkoper HD Trade

Opkoper HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring uw ideale partij voor het opkopen van al uw restpartijen, machines, voorraden en overige activa. Wist u dat HD Trade vrijwel als enige Opkoper in Nederland altijd voor de feitelijke overdracht betaald?!

Als u onderdelen of activa snel wilt verkopen, schakel dan de #1 Opkoper van Nederland in. Voor HD Trade is geen enkel project te groot of te klein! Uw activa aanbieden gaat heel eenvoudig en snel. Vul online het waardebepalingsformulier in. Beschrijf daar zo goed mogelijk wat u aan te bieden heeft, voeg wat foto’s toe en eventueel uw vraagprijs. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te benaderen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Bij interesse komen wij langs en doen dan direct een bod.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens