Verkopen aan HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring is HD Trade de partner voor het opkopen van uw bedrijfsactiva. Bent u in het bezit van restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines of overige activa? Verkoop het in één geheel aan de #1 Opkoper van Nederland. Ook bij faillissementen, bedrijfsbeëindigingen of andere bedrijfsveranderingen is HD Trade dé partij om uw bedrijfsactiva snel aan te verkopen. HD Trade levert desgewenst een compleet bedrijfspand of bedrijfsruimte bezemschoon op en betaalt altijd de factuur vóór de feitelijke overdracht.

Meer informatie over de diensten van HD Trade bij bedrijfsveranderingen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u uw bedrijfsactiva aanbieden bij HD Trade? Dat kan! Klik op onderstaande link en vul direct, geheel vrijblijvend én kosteloos een online waardebepaling in.

Meer over HD Trade

Wil u meer informatie over het verkopen van activa aan HD Trade? Bekijk onderstaande pagina’s óf neem contact met ons op. Onze inkopers beantwoorden graag al uw vragen.

  • Opkoper
  • Activa verkopen
  • Restpartijen verkopen
  • Machines verkopen
  • Restanten verkopen

HD Trade is met name geïnteresseerd in restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces. Lees hier meer informatie over Opkoper HD Trade.

Heeft u vragen onze werkwijze, opmerkingen of overige vragen? Neem gerust contact met ons op.