Professionals

Image of Professionals

Professionals

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Voorgaande gaat gepaard met een nauwe samenwerking met accountants, curatoren, banken en overige professionals. Als professional is HD Trade dé partij waar u gemakkelijk zaken mee kunt doen! Bent u op zoek naar een betrouwbare Opkoper? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres.

Meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via Hans Sijbers op +31(0)6-249 944 52 of contact Dick Goossens telefonisch via +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opkoper voor banken

HD Trade werkt met diverse Nederlandse banken zeer nauw samen. Zo kunnen wij u ondersteunen tijdens faillissementen en kunnen wij zeer snel schakelen als het gaat om het opkopen van bedrijfsfaillissementen.

Image of Professionals
Image of Professionals

Opkoper voor accountants

Een snelle kapitaalinjectie, het voorkomen van een faillissement, het reduceren van het voorraadkapitaal. Voorgaande aspecten zijn voorbeelden waar u als accountant van kan profiteren door een samenwerking met HD Trade aan te gaan. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Waardoor de onderneming van uw klant weer financieel gezond wordt.

Opkoper voor curatoren

Als curator wilt u het beste voor uw cliënt. Het snel verkopen van de overgebleven activa is een must, daarbij moet u een zo hoog mogelijke prijs voor uw cliënt realiseren. HD Trade weet als geen ander u te helpen tijdens faillissementen. Wij kopen altijd alles voor eigen rekening, betalen vooraf en kopen uw gehele aanbod in één keer op.

Bent u geen bank, accountant of curator? Dan kunt u uiteraard ook gewoon uw bedrijfsactiva aanbieden aan HD Trade, vul gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in.

Image of Professionals
Image of Professionals

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.