Guillotineschaar verkopen

Bent u op zoek naar een opkoper voor een snelle verkoop van uw guillotineschaar? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld in het bezit bent van een gebruikte, verouderde of overbodige guillotineschaar, dan kunt u deze eenvoudig verkopen aan HD Trade. Een guillotineschaar of in de volksmond ook wel knipschaar genoemd, kan nog een hoge waarde hebben, het is dan ook zonde wanneer deze ongebruikt in uw werkplaats staat.

HD Trade koopt al meer dan 20 jaar grote hoeveelheden guillotinescharen op, mede door onze ervaring kunnen wij uw guillotinescharen op waarde schatten en u hier een eerlijk bedrag voor geven. Uw guillotineschaar verkopen doet u eenvoudig via onderstaande button. Nadat u het gratis én vrijblijvende waardebepalingsformulier heeft ingevuld, zullen wij u binnen twee werkdagen contacten. Bij interesse maken we graag met u een afspraak voor een bezichtiging.


Opkoopproces

Verkopen machines
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen machines
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen machines
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen machines
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Plaatschaar verkopen

Uw plaatschaar verkopen? Dat kan! Wij hebben namelijk altijd interesse in uw gebruikte, overbodige of verouderde plaatscharen. Een plaatschaar wordt ook wel guillotineschaar of knipbank genoemd en is een veelgebruikt gereedschap in een werkplaats. Plaatscharen of guillotinescharen worden gebruikt voor het knippen van metaal platen. Hoewel er tegenwoordig steeds meer met lasersnijmachines wordt gesneden worden guillotinescharen nog volop gebruikt voor verschillende toepassingen.

Bij HD Trade combineren wij eerlijk zakendoen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u een goed bod te doen, zodat u dit kapitaal eventueel weer kunt herinvesteren in uw onderneming. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Over HD Trade

Uw guillotineschaar is niet het enige gereedschap waar wij interesse in hebben. Wij staan bekend als machine opkoper, waarbij wij ook vaak hout- en metaalbewerkingsmachines opkopen. Naast machines, zijn wij ook geïnteresseerd in onder andere:

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens