Guillotineschaar verkopen

Bent u op zoek naar een opkoper voor een snelle verkoop van uw guillotineschaar? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld in het bezit bent van een gebruikte, verouderde of overbodige guillotineschaar, dan kunt u deze eenvoudig verkopen aan HD Trade. Een guillotineschaar of in de volksmond ook wel knipschaar genoemd, kan nog een hoge waarde hebben, het is dan ook zonde wanneer deze ongebruikt in uw werkplaats staat.

HD Trade koopt al meer dan 20 jaar grote hoeveelheden guillotinescharen op, mede door onze ervaring kunnen wij uw guillotinescharen op waarde schatten en u hier een eerlijk bedrag voor geven. Uw guillotineschaar verkopen doet u eenvoudig via onderstaande button. Nadat u het gratis én vrijblijvende waardebepalingsformulier heeft ingevuld, zullen wij u binnen twee werkdagen contacten. Bij interesse maken we graag met u een afspraak voor een bezichtiging.


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Plaatschaar verkopen

Uw plaatschaar verkopen? Dat kan! Wij hebben namelijk altijd interesse in uw gebruikte, overbodige of verouderde plaatscharen. Een plaatschaar wordt ook wel guillotineschaar of knipbank genoemd en is een veelgebruikt gereedschap in een werkplaats. Plaatscharen of guillotinescharen worden gebruikt voor het knippen van metaal platen. Hoewel er tegenwoordig steeds meer met lasersnijmachines wordt gesneden worden guillotinescharen nog volop gebruikt voor verschillende toepassingen.

Bij HD Trade combineren wij eerlijk zakendoen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u een goed bod te doen, zodat u dit kapitaal eventueel weer kunt herinvesteren in uw onderneming. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Over HD Trade

Uw guillotineschaar is niet het enige gereedschap waar wij interesse in hebben. Wij staan bekend als machine opkoper, waarbij wij ook vaak hout- en metaalbewerkingsmachines opkopen. Naast machines, zijn wij ook geïnteresseerd in onder andere:

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


    Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.    Contactgegevens