Freesmachine verkopen

Bent u in het bezit van een overbodige, verouderde of gebruikte freesmachine en wilt u deze snel verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van machines en gereedschappen, kunnen wij als geen ander uw overbodige of gebruikte freesmachines op waarde inschatten. Dit betekent dat u bij HD Trade altijd een eerlijk bod ontvangt op uw freesmachine, dit kapitaal kunt u herinvesteren in uw onderneming.

Een freesmachine is een machine voorzien van een frees waarmee verschillende materialen zoals staal, aluminium, kunststof, hout en andere materialen bewerkt kunnen worden. Met behulp van een freesbank kunt u ingewikkelde vormen frezen, dit in tegenstelling tot een draaibank. Doordat een freesmachine doorgaans veel wordt gebruikt, kan het voorkomen dat u met grote regelmaat nieuwe freesmachines aanschaft. De gebruikte freesmachines kunnen dan overbodig zijn en hierdoor niet meer gebruikt worden. Door een slimme en snelle verkoop van uw freesmachines aan HD Trade, genereert u extra kapitaal met uw gebruikte en overbodige freesmachine(s).

Bent u in het bezit van een freesmachine (handbediening of CNC), dan komen we graag met u in gesprek voor het opkopen van uw freesmachine(s). Vul via onderstaande button geheel kosteloos het waardebepalingsformulier in of neem contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of het contactformulier.


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Freesmachines verkopen

Wij kopen met grote regelmaat enkele of meerdere freesmachines op van diverse ondernemingen. Hoeveel freesmachines u ook wilt verkopen, onze werkwijze is altijd hetzelfde. Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging van de freesmachines. Tijdens de bezichtiging bekijken we uw aanbod en doen bij interesse een eerlijk bod. Wanneer u het bod aanvaard, zorgen wij er voor dat eventuele demontage, transport en opslag voor onze rekening komt. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich richten op de primaire bedrijfsactiviteiten. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten freesmachines, waaronder:

 • Conventionele freesmachine
 • Computergestuurd (CNC) freesmachine
 • Kolomfreesmachine
 • Kettingfreesmachine
 • Handbovenfreesmachine
 • Bokfreesmachine
 • Bovenfreesmachine
 • Trappenfrees
 • Inkroosmachine
Staat uw overbodige of gebruikte freesmachine niet tussen bovenstaande opsomming? Geen nood, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten freesmachines. Contact ons dus altijd!

Gebruikte freesmachine verkopen

Interesse om snel en eenvoudig uw gebruikte freesmachine te verkopen? Kom dan vandaag nog in contact met ons. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden, wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Profiteer nu van een gratis online waardebepaling! Bij interesse komen onze inkopers langs voor een bezichtiging en komen direct met een bod! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.  Contactgegevens

  ×

  HD Trade Whatsapp

  × Direct verkopen?