Freesmachine verkopen

Bent u in het bezit van een overbodige, verouderde of gebruikte freesmachine en wilt u deze snel verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van machines en gereedschappen, kunnen wij als geen ander uw overbodige of gebruikte freesmachines op waarde inschatten. Dit betekent dat u bij HD Trade altijd een eerlijk bod ontvangt op uw freesmachine, dit kapitaal kunt u herinvesteren in uw onderneming.

Een freesmachine is een machine voorzien van een frees waarmee verschillende materialen zoals staal, aluminium, kunststof, hout en andere materialen bewerkt kunnen worden. Met behulp van een freesbank kunt u ingewikkelde vormen frezen, dit in tegenstelling tot een draaibank. Doordat een freesmachine doorgaans veel wordt gebruikt, kan het voorkomen dat u met grote regelmaat nieuwe freesmachines aanschaft. De gebruikte freesmachines kunnen dan overbodig zijn en hierdoor niet meer gebruikt worden. Door een slimme en snelle verkoop van uw freesmachines aan HD Trade, genereert u extra kapitaal met uw gebruikte en overbodige freesmachine(s).

Bent u in het bezit van een freesmachine (handbediening of CNC), dan komen we graag met u in gesprek voor het opkopen van uw freesmachine(s). Vul via onderstaande button geheel kosteloos het waardebepalingsformulier in of neem contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of het contactformulier.


Opkoopproces

Verkopen machines
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen machines
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen machines
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen machines
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Freesmachines verkopen

Wij kopen met grote regelmaat enkele of meerdere freesmachines op van diverse ondernemingen. Hoeveel freesmachines u ook wilt verkopen, onze werkwijze is altijd hetzelfde. Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging van de freesmachines. Tijdens de bezichtiging bekijken we uw aanbod en doen bij interesse een eerlijk bod. Wanneer u het bod aanvaard, zorgen wij er voor dat eventuele demontage, transport en opslag voor onze rekening komt. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich richten op de primaire bedrijfsactiviteiten. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten freesmachines, waaronder:

  • Conventionele freesmachine
  • Computergestuurd (CNC) freesmachine
  • Kolomfreesmachine
  • Kettingfreesmachine
  • Handbovenfreesmachine
  • Bokfreesmachine
  • Bovenfreesmachine
  • Trappenfrees
  • Inkroosmachine
Staat uw overbodige of gebruikte freesmachine niet tussen bovenstaande opsomming? Geen nood, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten freesmachines. Contact ons dus altijd!

Gebruikte freesmachine verkopen

Interesse om snel en eenvoudig uw gebruikte freesmachine te verkopen? Kom dan vandaag nog in contact met ons. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden, wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Profiteer nu van een gratis online waardebepaling! Bij interesse komen onze inkopers langs voor een bezichtiging en komen direct met een bod! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens