Freesmachine verkopen

Image of Freesmachine verkopen

Freesmachine verkopen

Bent u in het bezit van een overbodige, verouderde of gebruikte freesmachine en wilt u deze snel verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van machines en gereedschappen, kunnen wij als geen ander uw overbodige of gebruikte freesmachines op waarde inschatten. Dit betekent dat u bij HD Trade altijd een eerlijk bod ontvangt op uw freesmachine, dit kapitaal kunt u herinvesteren in uw onderneming.

Een freesmachine is een machine voorzien van een frees waarmee verschillende materialen zoals staal, aluminium, kunststof, hout en andere materialen bewerkt kunnen worden. Met behulp van een freesbank kunt u ingewikkelde vormen frezen, dit in tegenstelling tot een draaibank. Doordat een freesmachine doorgaans veel wordt gebruikt, kan het voorkomen dat u met grote regelmaat nieuwe freesmachines aanschaft. De gebruikte freesmachines kunnen dan overbodig zijn en hierdoor niet meer gebruikt worden. Door een slimme en snelle verkoop van uw freesmachines aan HD Trade, genereert u extra kapitaal met uw gebruikte en overbodige freesmachine(s).

Bent u in het bezit van een freesmachine (handbediening of CNC), dan komen we graag met u in gesprek voor het opkopen van uw freesmachine(s). Vul via onderstaande button geheel kosteloos het waardebepalingsformulier in of neem contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of het contactformulier.

Freesmachine verkopen

Wij kopen met grote regelmaat enkele of meerdere freesmachines op van diverse ondernemingen. Hoeveel freesmachines u ook wilt verkopen, onze werkwijze is altijd hetzelfde. Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging van de freesmachines. Tijdens de bezichtiging bekijken we uw aanbod en doen bij interesse een eerlijk bod.

Wanneer u het bod aanvaard, zorgen wij er voor dat eventuele demontage, transport en opslag voor onze rekening komt. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich richten op de primaire bedrijfsactiviteiten.

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten freesmachines, waaronder:

  • Conventionele freesmachine
  • Computergestuurd (CNC) freesmachine
  • Kolomfreesmachine
  • Kettingfreesmachine
  • Handbovenfreesmachine
  • Bokfreesmachine
  • Bovenfreesmachine
  • Trappenfrees
  • Inkroosmachine

Staat uw overbodige of gebruikte freesmachine niet tussen bovenstaande opsomming? Geen nood, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten freesmachines. Contact ons dus altijd!

Image of Freesmachine verkopen
Image of Freesmachine verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.