Knipschaar verkopen

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw overbodige knipschaar? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Een knipschaar (of plaatschaar) is een veelgebruikt gereedschap binnen een werkplaats, waardoor veel bedrijven meerdere in gebruik hebben, hierbij kan het voorkomen dat uw knip- of plaatschaar overbodig of verouderd raakt. Wanneer u in het bezit bent van een overbodige of verouderde knip- of plaatschaar, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan een opkoper. Opkoper HD Trade is met meer dan 20 jaar ervaring dé #1 Opkoper van Nederland en komt graag met u in contact om uw overbodige knipschaar of plaatschaar op te kopen.

Een knip- of plaatschaar wordt in de metaalbewerking gebruikt voor het knippen van metalen plaatmateriaal. Er zijn diverse soorten knip- en plaatscharen in omloop, zo zijn er blikscharen, doorloopscharen, rond- of figuurscharen en vingerscharen. Daarnaast kunt u met een stokschaar wat dikker materiaal knippen en kunt u een hefboomschaar gebruiken wanneer u snel en nauwkeurig metaal moet knippen.

Interesse in het verkopen van uw knipschaar of plaatschaar? Vul dan via onderstaande button het waardebepalingsformulier in en geniet van vele voordelen. Zo betalen wij altijd vooraf, hebben wij altijd interesse en kunnen wij de demontage en transport verzorgen van de knip- en plaatscharen.


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Knip- en plaatscharen verkopen?

Het verkopen van uw knip- en of plaatscharen gaat eenvoudig en snel. Vul gratis en geheel vrijblijvend het waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken graag bij interesse een afspraak.

Tijdens de afspraak bekijken we uw aanbod en schatten deze op waarde in. Met behulp van meer dan 20 jaar ervaring zijn wij in staat om uw aanbod op waarde in te schatten en u een eerlijke prijs te bieden. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel, zo combineren wij eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Profiteer vandaag nog van een gratis waardebepaling en verkoop eenvoudig en snel uw knip- en plaatscharen aan HD Trade.

Opkoper HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Opkopers van Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in onder andere opkopen van restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Een succesformule waarbij wij onze klanten volledig ontzorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook mailen.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


    Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.    Contactgegevens