Knipschaar verkopen

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw overbodige knipschaar? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Een knipschaar (of plaatschaar) is een veelgebruikt gereedschap binnen een werkplaats, waardoor veel bedrijven meerdere in gebruik hebben, hierbij kan het voorkomen dat uw knip- of plaatschaar overbodig of verouderd raakt. Wanneer u in het bezit bent van een overbodige of verouderde knip- of plaatschaar, kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan een opkoper. Opkoper HD Trade is met meer dan 20 jaar ervaring dé #1 Opkoper van Nederland en komt graag met u in contact om uw overbodige knipschaar of plaatschaar op te kopen.

Een knip- of plaatschaar wordt in de metaalbewerking gebruikt voor het knippen van metalen plaatmateriaal. Er zijn diverse soorten knip- en plaatscharen in omloop, zo zijn er blikscharen, doorloopscharen, rond- of figuurscharen en vingerscharen. Daarnaast kunt u met een stokschaar wat dikker materiaal knippen en kunt u een hefboomschaar gebruiken wanneer u snel en nauwkeurig metaal moet knippen.

Interesse in het verkopen van uw knipschaar of plaatschaar? Vul dan via onderstaande button het waardebepalingsformulier in en geniet van vele voordelen. Zo betalen wij altijd vooraf, hebben wij altijd interesse en kunnen wij de demontage en transport verzorgen van de knip- en plaatscharen.


Opkoopproces

Verkopen Knipschaar
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen Knipschaar
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen Knipschaar
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen Knipschaar
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Knip- en plaatscharen verkopen?

Het verkopen van uw knip- en of plaatscharen gaat eenvoudig en snel. Vul gratis en geheel vrijblijvend het waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken graag bij interesse een afspraak.

Tijdens de afspraak bekijken we uw aanbod en schatten deze op waarde in. Met behulp van meer dan 20 jaar ervaring zijn wij in staat om uw aanbod op waarde in te schatten en u een eerlijke prijs te bieden. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel, zo combineren wij eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Profiteer vandaag nog van een gratis waardebepaling en verkoop eenvoudig en snel uw knip- en plaatscharen aan HD Trade.

Opkoper HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Opkopers van Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in onder andere opkopen van restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Een succesformule waarbij wij onze klanten volledig ontzorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook mailen.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens