Reachtruck verkopen

Bent u in het bezit van één of meerdere reachtrucks en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij HD Trade bij het juiste adres. Al vele jaren kopen wij intern transportmaterieel zoals reachtrucks, heftrucks en stapelaars op van bedrijven waarbij deze overbodig of verouderd zijn.

Met behulp van vele jaren ervaring kunnen wij uw reachtruck op waarde schatten en u hierdoor een eerlijke prijs bieden. Wij zijn geïnteresseerd in alle merken reachtrucks en kopen naar voorkeur grote aantallen in één keer op.

HD Trade staat bekend als een solide zakenpartner, die eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Snel uw reachtruck verkopen? Kom dan vandaag nog in contact met HD Trade, via onderstaande waardebepalingsformulier (klik op de button) kunt u uw reachtruck aanbieden. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Opkoopproces

Reachtruck verkopen
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Reachtruck verkopen
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Reachtruck verkopen
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Reachtruck verkopen
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkoper reachtruck

Wanneer u op zoek bent naar een opkoper voor uw reachtruck, dan heeft u met HD Trade één van de grootste Opkopers in de arm genomen. Met meer dan 20 jaar ervaring als Opkoper weet HD Trade tijdens het zaken doen een ideale win-win situatie voor beide partijen te creëren.

Een snelle verkoop van uw reachtruck is vrijwel gegarandeerd wanneer u zaken doet met HD Trade. Bij ontvangst van uw waardebepaling, gaan wij aan de slag met uw aanbod. Wanneer onze interesse is gewekt, maken we graag met u een afspraak om de reachtruck(s) te bezichtigen.

Tijdens de bezichtiging bekijken we uw aanbod en horen we graag uw verhaal aan. Na onze inventarisatie doen wij u een eerlijk bod en bij akkoord zorgen wij voor de volledige afhandeling van A tot Z. Zo kunnen wij het transport voor de reachtrucks regelen en zorgen wij er voor dat u uw geld ontvangt voor de feitelijke overdracht.

Opkoper HD Trade

Wilt u meer informatie over onze diensten als Opkoper? Bekijk dan onderstaande pagina’s, neem contact op via mail of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Wat u ons ook aan te bieden heeft, bij ons bent u verzekerd dat wij u tijdens het opkooptraject volledig zullen ontzorgen, zodat u zich niet hoeft te richten op de randzaken. Na afloop van het traject zal er indient gewenst een evaluatie plaatsvinden, om eventueel een toekomstige samenwerking nog beter en optimaler te laten verlopen.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens