Heftruck verkopen

U wilt graag uw heftruck verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor een snelle en eerlijke verkoop van nieuwe en gebruikte heftrucks. Naast heftrucks, kunt u bij ons ook terecht voor reachtrucks en stapelaars. Mede vanwege het feit dat wij vele jaren ervaring hebben in het opkopen van heftrucks, reachtrucks en stapelaars kunnen wij u een eerlijke prijs bieden.

De aanschaf van een heftruck gaat doorgaans gepaard met een grote investering, wanneer u deze investering zo optimaal mogelijk wilt inzetten, is het noodzaak de heftruck zo vaak mogelijk te gebruiken. Wanneer uw heftruck weinig gebruikt wordt of verouderd is, doet u er goed aan deze te verkopen. Zo genereert u inkomsten, die u opnieuw kunt investeren in uw onderneming. Als heftruck opkoper kopen wij dagelijks diverse heftrucks op, hierbij heeft u de mogelijkheid om één exemplaar aan te bieden of meerdere. Het verkopen van uw heftruck is eenvoudig en snel gedaan, bied uw heftruck via ons gratis waardebepalingsformulier aan, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse graag een afspraak.

Tijdens de bezichtiging bekijken wij uw aanbod en doen bij interesse gelijk een bod. Bij een akkoord op uw bod verzorgen wij indien gewenst de transport van de heftrucks. Vul via onderstaande button geheel kosteloos het waardebepalingsformulier in of neem contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of het contactformulier.


Opkoopproces

Verkopen machines
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Verkopen machines
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Verkopen machines
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Verkopen machines
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Opkoper heftrucks

Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van heftrucks, staan wij binnen én buiten Nederland inmiddels bekend als dé grootste opkoper van heftrucks. Wij combineren eerlijk zaken doen, met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Zo bent u verzekerd van een eerlijke prijs en genereert u snel extra kapitaal middels de verkoop van uw heftruck.

Een heftruck verkopen kan vragen bij u oproepen, neem dan altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Heeft u vragen omtrent onze diensten? Bekijk dan eens onze opkoper pagina. Bij ons profiteert u niet alleen van een snelle werkwijze, eerlijke prijs en ervaring. Maar ook van:
  • Wij betalen altijd vooraf;
  • Wij regelen indien gewenst transport;
  • Wij leveren uw pand indien gewenst bezemschoon op;
  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en technische kennis.
Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via het contactformulier, vul het waardbepalingsformulier in of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Gebruikte heftruck verkopen

Of u nu een nieuwe of gebruikte heftruck wilt verkopen, bij HD Trade bent u altijd aan het juiste adres. Kom dan vandaag nog in contact met ons. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden, zodat beide partijen optimaal profiteren van de samenwerking. Neem bij vragen gerust contact op of lees meer over HD Trade.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens