Restanten verkopen

Image of Restanten verkopen

Restanten verkopen

Restanten, dit soort activa heeft u liever niet in uw onderneming. Vaak zijn restanten niet meer te verkopen, dit betekent omzet- en opslagcapaciteit verlies. Om toch omzet uit uw restanten te realiseren kunt u gebruik maken de diensten van HD Trade. HD Trade is met ruim 25 jaar ervaring de #1 Opkoper voor het opkopen van uw restanten.

HD Trade is met name geïnteresseerd in restanten, maar ook voor restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen kunt u bij ons terecht. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces. Bent u benieuwd naar onze werkwijze, heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij lichten graag al uw vragen persoonlijk toe.

Restanten verkopen aan HD Trade

Restanten verkopen? Vul gratis onderstaand waardebepalingsformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod.

HD Trade is met name geïnteresseerd in het opkopen van restanten. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor uw overige bedrijfsactiva. Meer informatie? Bekijk onderstaande pagina’s of neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via: Hans Sijbers: +31(0)6-249 944 52 of Dick Goossens: +31(0)6-249 944 53.

  • Opkoper
  • Opkoper restpartijen
  • Opkoper machines
  • Opkoper voorraden

Heeft u vragen over onze werkwijze, de mogelijkheden, onze referenties of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Image of Restanten verkopen
Image of Restanten verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.