Bedrijf failliet?

Image of Bedrijf failliet?

Bedrijf failliet?

Een faillissement van uw onderneming kan zeer vervelende gevolgen met zich meebrengen. Voordat een faillissement wordt uitgesproken is er vaak al een langdurige periode onrust in uw onderneming. Medewerkers zijn niet zeker van hun baan, leveranciers dreigen niet meer te leveren en uw afnemers kunnen hun vertrouwen in uw onderneming verliezen.

Opkoper bij faillissement

HD Trade is dé partner om een faillissement te voorkomen en uw cashflow weer op orde te krijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het opkopen van (overtollig) bedrijfsactiva, reduceren wij uw werkkapitaal en realiseren voor u een kapitaalinjectie.

HD Trade koopt uw overtollige restpartijen, machines, inventaris en overige activa op, dit doen wij in één keer, zo blijft u niet zitten met overtollig activa in uw onderneming. Voorkom een faillissement en vul gratis én geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod.

Image of Bedrijf failliet?
Image of Bedrijf failliet?

Over Opkoper HD Trade

Opkoper HD Trade is met name geïnteresseerd in restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan HD Trade? Bekijk onderstaande pagina’s. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 53.

  • Opkoper
  • Activa verkopen
  • Restpartijen verkopen
  • Machines verkopen

HD Trade weet als geen ander u te ontzorgen tijdens een faillissement, mede door onze nauwe contacten met curatoren, accountants, verzekeringsmaatschappijen en banken kunnen wij u volledig adviseren en antwoord geven op uw vragen.

Image of Bedrijf failliet?

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.