Kantoorinventaris verkopen

Image of ICT verkopen

Kantoorinventaris verkopen

Bent u in het bezit van verouderd of overbodig kantoorinventaris en zoekt u hier een opkoper voor? HD Trade is dé partner voor het opkopen van uw kantoorinventaris. Door onze snelle werkwijze en vooraf betaling kunt u uw ontvangen kapitaal direct herinvesteren in uw onderneming. Realiseer een snelle verkoop van uw overtollige inventaris en vul gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en doen bij interesse direct een bod. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Kantoorinventaris verkopen aan Opkoper HD Trade

Met ruim 25 jaar ervaring in het opkopen van kantoorinventaris is HD Trade de ideale partij om zaken mee te doen. Ontzorgen staat bij Opkoper HD Trade enorm hoog in het vaandel. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Door ons grote netwerk kunnen wij u adviseren bij het aanschaffen van nieuw kantoorinventaris. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Naast het opkopen van uw kantoorinventaris is HD Trade ook geïnteresseerd in bedrijfsinventarissen uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van restanten, restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en overige bedrijfsactiva.

Meer informatie over het verkopen aan Opkoper HD Trade? Bekijk onderstaande pagina’s:

  • Opkoper
  • Activa verkopen
  • Restpartijen voorraden
  • Restanten voorraden
  • Voorraden verkopen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. Contact ons via ons contactformulier of telefonisch via:+31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Image of ICT verkopen

Onze recente projecten

Image of ICT verkopen

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.