Opkoper kantoormeubilair

Bent u op zoek naar een kantoormeubilair opkoper? Bijvoorbeeld omdat uw huidige kantoormeubilair aan vervanging toe is, of u gaat uw werkomgeving opnieuw inrichten? Dan is HD Trade dé ideale opkoper voor uw kantoormeubilair.

Wij kopen al uw overbodig kantoormeubilair in één keer op! Dit betekent dat u snel en eenvoudig van al uw overbodige kantoormeubilair af bent. Naast een snelle werkwijze, betalen wij u altijd voor de feitelijke overdracht, waardoor u direct kunt investeren in nieuw meubilair voor uw kantoor.

Snel uw kantoormeubilair verkopen? Vul dan via onderstaande button, gratis én geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en doen bij interesse direct een bod. Naast een eerlijke prijs, kunnen wij indien gewenst het meubilair zelf demonteren en uitruimen.

Opkoper kantoormeubelen

Al meer dan 15 jaar staat HD Trade bekend als dé opkoper voor kantoormeubilair. Mede door onze flexibiliteit en opslagcapaciteit is geen project ons te groot. Of u nu honderden bureaustoelen, tafels of kasten aan te bieden heeft, of enkele stuks. Voor ons is alles interessant. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan onderstaand opkoopproces voor meer informatie.

Wist u overigens dat HD Trade niet alleen geïnteresseerd is in kantoormeubilair? Wij staan wereldwijd ook bekend om onderstaande diensten:


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.

Opkopen van kantoormeubilair en meer

Naast kantoormeubilair opkoper kunt u bij HD Trade ook terecht voor het laten opkopen van overige bedrijfsactiva. Als opkoper is HD Trade al meer dan 15 jaar actief en in deze periode hebben wij duizenden bedrijven geholpen met het opkopen van bedrijfsactiva.

In Nederland staat HD Trade bekend als één van de grootste opkopers en is inmiddels niet meer weg te denken. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkzijde in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie, het is dan ook geen wonder dat HD Trade als vaste opkoper wordt gezien door grote bedrijven. HD Trade werkt door heel Nederland en is vergeleken met andere opkopers niet verbonden aan een bepaalde regio, indien u dan snel wilt schakelen en zaken wilt doen met een serieuze partij, schakel dan HD Trade in.

Twijfelt u of uw aangeboden activa interessant voor ons is? Neem dan altijd contact met ons op, dan bekijken wij binnen twee werkdagen uw aanbod. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens