Bedrijfsbeëindiging

Image of Bedrijfsbeëindiging

Bedrijfsbeëindiging

Een bedrijfsbeëindiging kan diverse redenen hebben. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijf te beëindigen omdat u toe bent aan een welverdiend pensioen of omdat er bijvoorbeeld geen bedrijfsopvolging is. Uiteraard kan het voorkomen dat economische redenen ervoor zorgen dat u uw bedrijf beëindigt.

Bij een bedrijfsbeëindiging komen er een hoop zaken op u af. Zo moet u bijvoorbeeld administratieve handelingen verwerken, personeelszaken afhandelen en zorgdragen voor uw bedrijfsactiva. Wanneer u in het bezit bent van bedrijfsactiva, zoals restvoorraden, machines, kantoormeubilair en ICT dan kunt u ervoor kiezen om een opkoper in te schakelen. HD Trade is al meer dan 25 jaar opkoper van bedrijfsactiva en staat in Nederland bekend als de #1 Opkoper van Nederland.

Bij HD Trade kunt u snel en eenvoudig uw bedrijfsactiva verkopen. Wij behandelen uw aanbod binnen twee werkdagen en maken bij interesse een afspraak voor bezichtiging. Wanneer wij tijdens de bezichtiging interesse hebben, dan doen wij direct een bod. Een verkoop van uw bedrijfsactiva kan dus binnen twee werkdagen bewerkstelligd worden.

U kunt uw bedrijfsactiva aanbieden via ons gratis waardebepaling. Wij behandelen uw aanbod binnen twee werkdagen. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw aanbod aanbieden. Bel dan, +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Opkoper bedrijfsbeëindiging

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij al honderden bedrijfsbeëindigingen mogen opkopen. Veelvuldig krijgen wij de vraag welk soort bedrijfsactiva opgekocht wordt. In principe hebben wij interesse in alle bedrijfsactiva, echter gaat onze voorkeur uit naar onderstaande activa.

  • Opkoper
  • Opkoper machines
  • Opkoper horeca
  • Opkoper kantoormeubilair
  • Opkoper voorraden

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Ook wanneer u twijfelt of wij interesse hebben, kunt u ons altijd benaderen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Image of Bedrijfsbeëindiging
Image of Bedrijfsbeëindiging

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.