Banken

Image of professionals banken

Opkoper voor banken

Bij faillissementen of andere liquiditeitsproblemen is het van groot belang dat u als bank uw beschikbaar gestelde kapitaal zo snel en eenvoudig mogelijk terug ontvangt. HD Trade werkt met diverse Nederlandse banken zeer nauw samen. Zo kunnen wij u ondersteunen tijdens faillissementen en kunnen wij zeer snel schakelen als het gaat om het opkopen van activa bij bedrijfsfaillissementen. Mede door onze ervaring, werkwijze en professionaliteit ontvangt u als bank zeer snel uw kapitaal terug.

Enkele voordelen van Opkoper HD Trade

  • Koopt altijd alles in één keer op.
  • Beschikt over een groot netwerk van professionals.
  • Levert indien gewenst uw bedrijfspand bezemschoon op.
  • Betaalt altijd voor de feitelijke overdracht.

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden van het opkopen van bedrijfsvoorraden ten behoeve van een kapitaalinjectie voor uw cliënt. Opkoper HD Trade heeft altijd interesse en kan indien noodzakelijk ontzettend snel schakelen, zo nemen wij transport en logistiek voor onze rekening en zorgen ervoor dat het geld direct wordt overgemaakt. Wilt u in contact komen met ons? Vul dan ons contactformulier in of bel +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Opkoper HD Trade

Opkoper HD Trade faciliteert niet alleen bij bedrijfsfaillissementen, ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van restanten, restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en overige bedrijfsactiva. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces. Meer informatie? Bekijk onderstaande pagina’s.

  • Opkoper
  • Opkoper machines
  • Opkoper restanten
  • Opkoper restpartijen
  • Opkoper voorraden

Liever telefonisch contact? Dat kan via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Image of professionals banken
Image of professionals banken

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.