Kantoormeubilair verkopen

Image of Verkopen kantoormeubilair

Kantoormeubilair verkopen

Snel en eenvoudig uw kantoormeubilair verkopen? Heeft u dan weleens gedacht aan HD Trade? HD Trade is staat wereldwijd bekend als opkoper kantoormeubilair en koopt dagelijks honderden stuks kantoormeubilair in binnen- en buiteland.

Zaken doen met HD Trade betekent niet alleen een snelle en professionele werkwijze, maar ook vooraf betaling en ontzorging van a tot z. Indien gewenst, demonteren wij het aangeboden kantoormeubilair en kunnen wij bedrijfsruimtes bezemschoon opleveren.

Geïnteresseerd in een snelle verkoop van uw kantoormeubilair? Dan is HD Trade dé ideale partij. Vul via onderstaande button, gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en doen bij interesse direct een bod.

HD Trade

Als wereldwijd opkoper van kantoormeubilair, doen wij dagelijks zagen met partijen die grote hoeveelheden kantoormeubilair aan te bieden hebben. Mede door onze jarenlange ervaring hebben wij een efficiënte werkwijze gecreëerd voor het opkoopproces, zodat u weet waar u aan toe bent en zaken soepel verlopen. Wist u overigens dat HD Trade niet alleen geïnteresseerd is in kantoormeubilair? Wij staan wereldwijd ook bekend om onderstaande diensten?

  • Opkoper
  • Opkoper machines
  • Opkoper horeca
  • Opkoper ICT
  • Opkoper voorraden

Twijfelt u of uw aangeboden activa interessant voor ons is? Neem dan altijd contact met ons op, dan bekijken wij binnen twee werkdagen uw aanbod. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Image of Verkopen kantoormeubilair
Image of Verkopen kantoormeubilair

Neem gerust contact op

HD Trade biedt een breed scala aan diensten als opkoper aan, wij begrijpen het dan ook wanneer u nog enkele vragen heeft over het verkopen aan HD Trade. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon.

Verkopen aan HD Trade? Vul dan kosteloos het waardebepalingsformulier in en wij komen graag met u in contact. Bij interesse komen wij langs voor een bezichtiging om uw goederen op waarde in te schatten. Bij akkoord op ons bod, zorgen wij voor een snelle werkwijze in betaling en transport van uw goederen.