Kantoormeubilair verkopen

Snel en eenvoudig uw kantoormeubilair verkopen? Heeft u dan weleens gedacht aan HD Trade? HD Trade is staat wereldwijd bekend als opkoper kantoormeubilair en koopt dagelijks honderden stuks kantoormeubilair in binnen- en buiteland.

Zaken doen met HD Trade betekent niet alleen een snelle en professionele werkwijze, maar ook vooraf betaling en ontzorging van a tot z. Indien gewenst, demonteren wij het aangeboden kantoormeubilair en kunnen wij bedrijfsruimtes bezemschoon opleveren.

Geïnteresseerd in een snelle verkoop van uw kantoormeubilair? Dan is HD Trade dé ideale partij. Vul via onderstaande button, gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en doen bij interesse direct een bod.


HD Trade

Als wereldwijd opkoper van kantoormeubilair, doen wij dagelijks zagen met partijen die grote hoeveelheden kantoormeubilair aan te bieden hebben. Mede door onze jarenlange ervaring hebben wij een efficiënte werkwijze gecreëerd voor het opkoopproces, zodat u weet waar u aan toe bent en zaken soepel verlopen. Bekijk onderstaand ons opkoopproces.

Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.
Wist u overigens dat HD Trade niet alleen geïnteresseerd is in kantoormeubilair? Wij staan wereldwijd ook bekend om onderstaande diensten?

Twijfelt u of uw aangeboden activa interessant voor ons is? Neem dan altijd contact met ons op, dan bekijken wij binnen twee werkdagen uw aanbod. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?