Bedrijf opheffen

U gaat uw bedrijf opheffen, maar bent nog in het bezit van voorraden, restpartijen, machines, inventaris en overige bedrijfsactiva. Om uw voorraden en overige bedrijfsinventaris zo snel mogelijk te verkopen kunt u er voor kiezen om een Opkoper in te schakelen. Opkoper HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van activa tijdens bedrijfsopheffingen dé #1 Opkoper van Nederland.

Opkoper bij bedrijfsopheffingen

Wanneer u uw bedrijf gaat opheffen kunt u er voor kiezen om Opkoper HD Trade in te schakelen. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie, waardoor u zich alleen hoeft te focussen op de administratieve afhandeling van het opheffen van uw onderneming.

Daarnaast kopen wij alles in één keer voor eigen rekening, verzorgen transport en leveren uw bedrijfspand indien gewenst bezemschoon op. Vul onderstaand gratis waardebepalingsformulier in, u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van ons. Bij interesse doen wij direct een bod!

Over Opkoper HD Trade

Opkoper HD Trade is met name geïnteresseerd in restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Heeft u over vragen over ons, de mogelijkheden of onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bekijk onderstaande pagina.

Opkoper