Zaak verkopen

Uw zaak verkopen kan verschillende redenen hebben, u bent bijvoorbeeld toe aan een andere uitdaging, u gaat met pensioen, u heeft geen bedrijfsopvolger of wilt gewoon stoppen met de activiteiten. Een snelle en eenvoudige manier om uw zaak te verkopen is het inschakelen van HD Trade. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van complete bedrijven, weten wij u als geen ander te ontzorgen tijdens de overname van uw bedrijf.

Er komen vele aspecten kijken bij de verkoop van uw bedrijf, er gaat veel tijd zitten in het administratief verwerken van alle benodigdheden voor de belastingdienst en andere instanties, het verkopen van uw inventaris is dan mogelijk iets waar u niet direct tijd voor heeft.

Door gebruik te maken van de diensten van HD Trade, zorgt u er in één klap voor dat u direct van uw complete activa af bent, u blijft dus niet zitten met onverkoopbare producten, machines of inventaris. Alles is direct verkocht en uw pand wordt zelfs bezemschoon opgeleverd. Verkoop uw zaak via onderstaand waardebepalingsformulier en ontvang binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Uw zaak verkopen?

Uw zaak aanbieden aan HD Trade is simpel en snel gedaan. Vul het online waardebepalingsformulier in, wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak om uw activa te bekijken. Na onze afspraak ontvangt u een eerlijk en goed bod en bij akkoord kunnen we snel aan de slag om uw activa klaar te maken voor transport. Goed om te weten is dat:

 • HD Trade altijd vooraf betaald, u hoeft dus niet op uw geld te wachten.
 • HD Trade zorgt voor transport en een bezemschoon opgeleverde ruimte.
 • HD Trade meer dan 20 jaar ervaring heeft en u volledig kan ontzorgen.
 • HD Trade dagelijks diverse zaken koopt en deze goederen direct verhandeld, hierbij kunnen wij uw concurrenten uitsluiten van koop.
Heeft u vragen of opmerkingen? Neen dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Diensten van HD Trade

HD Trade is als opkoper van bedrijfsactiva inmiddels één van de grootste en biedt u naast een snelle en eerlijke verkoop van uw zaak, veel meer voordelen. Zo combineren wij eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Schakelt u HD Trade in? Dan weet u zeker dat u nergens aan hoeft te denken, wij ontzorgen u en dragen zorg voor een prettige samenwerking. Heeft u niet uw zaak te koop, maar enkel wat bedrijfsactiva? Ook dan komen wij graag met u in gesprek. U kunt bij HD Trade terecht voor bijvoorbeeld:

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Ook wanneer u twijfelt of wij interesse hebben, kunt u ons altijd benaderen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

[WPSM_AC id=4653]

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.  Contactgegevens

  ×

  HD Trade Whatsapp

  × Direct verkopen?