Zaak verkopen

Uw zaak verkopen kan verschillende redenen hebben, u bent bijvoorbeeld toe aan een andere uitdaging, u gaat met pensioen, u heeft geen bedrijfsopvolger of wilt gewoon stoppen met de activiteiten. Een snelle en eenvoudige manier om uw zaak te verkopen is het inschakelen van HD Trade. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van complete bedrijven, weten wij u als geen ander te ontzorgen tijdens de overname van uw bedrijf.

Er komen vele aspecten kijken bij de verkoop van uw bedrijf, er gaat veel tijd zitten in het administratief verwerken van alle benodigdheden voor de belastingdienst en andere instanties, het verkopen van uw inventaris is dan mogelijk iets waar u niet direct tijd voor heeft.

Door gebruik te maken van de diensten van HD Trade, zorgt u er in één klap voor dat u direct van uw complete activa af bent, u blijft dus niet zitten met onverkoopbare producten, machines of inventaris. Alles is direct verkocht en uw pand wordt zelfs bezemschoon opgeleverd. Verkoop uw zaak via onderstaand waardebepalingsformulier en ontvang binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Uw zaak verkopen?

Uw zaak aanbieden aan HD Trade is simpel en snel gedaan. Vul het online waardebepalingsformulier in, wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak om uw activa te bekijken. Na onze afspraak ontvangt u een eerlijk en goed bod en bij akkoord kunnen we snel aan de slag om uw activa klaar te maken voor transport. Goed om te weten is dat:

  • HD Trade altijd vooraf betaald, u hoeft dus niet op uw geld te wachten.
  • HD Trade zorgt voor transport en een bezemschoon opgeleverde ruimte.
  • HD Trade meer dan 20 jaar ervaring heeft en u volledig kan ontzorgen.
  • HD Trade dagelijks diverse zaken koopt en deze goederen direct verhandeld, hierbij kunnen wij uw concurrenten uitsluiten van koop.
Heeft u vragen of opmerkingen? Neen dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Diensten van HD Trade

HD Trade is als opkoper van bedrijfsactiva inmiddels één van de grootste en biedt u naast een snelle en eerlijke verkoop van uw zaak, veel meer voordelen. Zo combineren wij eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Schakelt u HD Trade in? Dan weet u zeker dat u nergens aan hoeft te denken, wij ontzorgen u en dragen zorg voor een prettige samenwerking. Heeft u niet uw zaak te koop, maar enkel wat bedrijfsactiva? Ook dan komen wij graag met u in gesprek. U kunt bij HD Trade terecht voor bijvoorbeeld:

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Ook wanneer u twijfelt of wij interesse hebben, kunt u ons altijd benaderen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens