Winkeldochters verkopen

Een winkeldochter is een onverkoopbaar artikel dat lang in een winkel ligt. Indien u in het bezit bent van winkeldochters dan kunt u ervoor kiezen om een HD Trade in te schakelen. HD Trade is de ideale partij om uw onverkoopbare artikelen aan te verkopen, wij kopen de gehele activa in één keer op. Snel uw winkeldochters verkopen? Vul dan gratis en geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in.Winkeldochters verkopen aan Opkoper HD Trade

HD Trade koopt graag al uw winkeldochters en overige activa op. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Door de verkoop van uw winkeldochters reduceert u uw voorraad en realiseert u kapitaal welke weer geïnvesteerd kan worden in uw onderneming.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch contacten via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53 of vul het contactformulier in.

Wij zijn ook geïnteresseerd in restpartijen, machines, voorraden en overige bedrijfsactiva. Wilt u deze verkopen? Contact ons dan direct, wij kopen deze graag van u over. Meer informatie over HD Trade? Bekijk onderstaande link.

Opkoper

[WPSM_AC id=4653]

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?