Stapelaar verkopen

Bent u in het bezit van een overbodige stapelaar of zelfs meerdere stapelaars en wilt u deze op een snelle en eenvoudige manier verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van bedrijfsinventarissen is HD Trade uitgegroeid tot één van de grootste opkopers binnen Nederland. Vele ondernemingen doen dagelijks zaken met ons, dit omdat wij een snelle en eerlijke werkwijze hanteren.

Uw stapelaar verkopen is eenvoudig en snel gedaan. Vul via onderstaande button het gratis en volledig vrijblijvende waardebepalingsformulier in, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse graag een afspraak met u. Naast het verkopen van uw stapelaars kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld:

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. Neem dan bij vragen ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Opkoopproces

Stapelaar verkopen
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Stapelaar verkopen
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Stapelaar verkopen
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Stapelaar verkopen
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Gebruikte stapelaars verkopen

Gebruikte stapelaars aanbieden? Dan komen wij graag met u in contact. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw stapelaar op waarde inschatten, zodat u een eerlijk bod ontvangt.

Omdat wij de stapelaars opnieuw in de markt brengen en wij een groot netwerk van afnemers hebben, is het mogelijk om alle soorten stapelaars bij ons aan te bieden, zoals elektrische stapelaars en hydraulische stapelaars. Twijfelt u of wij interesse hebben? Neem ten alle tijden contact met ons op, we bekijken graag uw aanbod. HD Trade staat bekend om haar transparante werkwijze, eerlijkheid en snelle afhandeling. Bovenstaand ziet u onze werkwijze beschreven, zoals u kunt zien gaan we uit van een verkoopsituatie waar beide partijen optimaal van profiteren.

Interne transportmiddelen verkopen

Naast nieuwe en gebruikte stapelaars verkopen, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande diensten. Of u nu één stuk of meerdere stuks wilt verkopen, bij ons kunt u altijd terecht.

  • Heftruck verkopen
  • Reachtruck verkopen
Heeft u vragen over het verkopen aan een opkoper? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens