Restpartijen verkopen

HD Trade is altijd geïnteresseerd in restpartijen. Restpartijen kunnen onder andere ontstaan door een onvolledige verkoop van uw productie, mis- producties,wijzigingen in uw assortiment en door seizoensveranderingen. Vaak nemen restanten van partijen veel van uw opslagcapaciteit in beslag waardoor er onnodige kosten gemaakt worden en veel vierkante meters verspeeld worden.

Door uw restpartijen te verkopen aan HD Trade ontvangt u kapitaal dat u vervolgens weer kunt investeren in uw bedrijf. Wij kopen uw gehele aanbod in één keer op en verzorgen opslag en transport.

Restpartijen Opkoper - Restpartijen verkopen

Het aanbieden van uw restpartijen gaat snel en eenvoudig bij HD Trade, daarnaast is dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op, bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Klik op onderstaande link om online het waardebepalingsformulier in te vullen. Naast het Opkopen van restpartijen, is HD Trade ook geïnteresseerd in bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Zo proberen wij u volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Meer informatie over het verkopen aan HD Trade? Bekijk onderstaande pagina's.

Heeft u vragen over onze werkwijze, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?