Lasmachine verkopen

Bent u in het bezit van een lasmachine en wilt u deze graag verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en hebben in deze jaren grote hoeveelheden lasmachines opgekocht. Wij hebben interesse in alle soorten lasapparaten, waarbij onze grootste interesse bij onderstaande lasapparaten ligt.

  • Elektrode lasapparaten
  • TIG lasapparaten
  • MIG/MAG lasapparaten
Wanneer u uw lasapparaat wilt verkopen, kunt u dit eenvoudig en snel via onze gratis waardebepaling doen. Na ontvangst van uw waardebepaling, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op en maken we bij interesse graag een afspraak voor bezichtiging. Tijdens de bezichtiging horen we graag uw verhaal aan en beoordelen we het lasapparaat op waarde. Onze werkwijze staat in het teken van een snelheid, eerlijkheid en respect naar elkaar toe. Heeft u vragen omtrent het verkopen van uw lasapparaat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of vul via onderstaande button een waardebepaling aan.


Opkoopproces

lasmachine verkopen
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
lasmachine verkopen
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
lasmachine verkopen
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
lasmachine verkopen
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag
wordt getransporteerd.

Gebruikte lasmachines verkopen

Indien u of uw onderneming in het bezit is van één of meerdere overbodige lasmachines, dan kunt u er voor kiezen deze te verkopen van HD Trade. HD Trade is met meer dan 20 jaar ervaring één van de grootste Opkoper binnen Europa. Wij combineren eerlijke zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Naast onze interesses in lasmachines, staan wij ook bekend als:

Het grote voordeel van een samenwerking met HD Trade is het feit dat wij altijd voor de feitelijke overdracht al uw geld overmaken, wij alles in één keer opkopen, uw pand bezemschoon kunnen opleveren en wij u tijdens het gehele project van A tot Z ontzorgen. Uw lasmachines verkopen tegen een eerlijke prijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook het waardebepalingsformulier invullen.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens