Opkoper kleding

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u grote partijen (bedrijfs-)kleding wil verkopen aan een opkoper. Een veel voorkomende reden is dat u in het bezit bent van nieuwe partijen of uw assortiment verkoopt momenteel niet naar wens. Ook wisseling in uw assortiment kan een reden zijn dat u bepaalde bedrijfsactiva niet meer kunt verkopen. HD Trade weet met haar 15 jaar ervaring als geen ander dat het omzetten van voorraden naar liquide middelen van levensbelang is.

HD Trade ontzorgt u door al uw partijen kleding in één keer op te kopen. Hierdoor creëert u weer liquide middelen die u kunt herinvesteren in uw onderneming, Opkoper HD Trade is enkel geïnteresseerd in het kopen van grote partijen kleding. Snel uw activa verkopen? Vul dan gratis het waardebepalingsformulier in.

Kleding verkopen aan Opkoper HD Trade

HD Trade is met name geïnteresseerd in kleding uit grote restpartijen, bijvoorbeeld omdat iets niet meer in de mode is of het seizoen er niet naar is. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Een belangrijk gegeven is dat HD Trade altijd de factuur betaald voor de feitelijke overdracht. De verkopende partij loopt dus geen enkel risico. HD Trade levert desgewenst een compleet bedrijfspand of bedrijfsruimte bezemschoon op. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw kleding aan HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina's of neem gerust contact op met onze inkopers.

Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en kunnen ter plaatse een bieding uitbrengen. Bij een akkoord van uw zijde verzorgen wij uiteraard het gehele opkooptraject van A tot Z. Meer weten over de voordelen van Opkoper HD Trade? Bekijk onderstaande pagina.

Twijfelt u of wij geïnteresseerd zijn in uw aanbod? Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen twee dagen een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 53.

 

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?