ICT verkopen

Grote voorraden ICT verkopen? Dan kunt u ervoor kiezen om deze te verkopen aan HD Trade. HD Trade heeft altijd interesse in het opkopen voor grote voorraden ICT apparatuur, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan computers, laptops, telefooncentrales en patchkasten. HD Trade is met ruim 15 jaar ervaring de #1 Opkoper voor het opkopen van uw ICT systemen.

Naast grote voorraden ICT systemen is HD Trade ook geïnteresseerd in restpartijen, maar ook voor restanten, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen kunt u bij ons terecht. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces. Bent u benieuwd naar onze werkwijze, heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij lichten graag al uw vragen persoonlijk toe.

Verkopen ICT apparatuur

ICT snel en eenvoudig verkopen? Vul onderstaand waardebepalingsformulier in, dit is uiteraard geheel vrijblijvend én kosteloos. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod.

  • Opkoper
  • Opkoper restpartijen
  • Opkoper machines
  • Opkoper voorraden

Meer informatie over het verkopen aan HD Trade? Bekijk onderstaande pagina’s of neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.