ICT verkopen

Grote voorraden ICT verkopen? Dan kunt u ervoor kiezen om deze te verkopen aan HD Trade. HD Trade heeft altijd interesse in het opkopen voor grote voorraden ICT apparatuur, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan computers, laptops, telefooncentrales en patchkasten. HD Trade is met ruim 15 jaar ervaring de #1 Opkoper voor het opkopen van uw ICT systemen.

Naast grote voorraden ICT systemen is HD Trade ook geïnteresseerd in restpartijen, maar ook voor restanten, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen kunt u bij ons terecht. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces. Bent u benieuwd naar onze werkwijze, heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij lichten graag al uw vragen persoonlijk toe.

Verkopen ICT apparatuur

ICT snel en eenvoudig verkopen? Vul onderstaand waardebepalingsformulier in, dit is uiteraard geheel vrijblijvend én kosteloos. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod. Meer informatie over het verkopen aan HD Trade? Bekijk onderstaande pagina's of neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

Heeft u vragen over onze werkwijze, de mogelijkheden, onze referenties of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens