Bedrijf verkopen

U wilt uw bedrijf verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. HD Trade heeft al meer dan 20 jaar ervaring als opkoper van bedrijfsactiva bij bedrijfsverkopen. Wij kopen in één keer al uw bedrijfsactiva op, zodat u niet blijft zitten met onverkoopbare voorraden, restanten, restpartijen, kantoormeubilair en overige bedrijfsactiva.

Er zijn diverse redenen waarom u uw bedrijf wilt verkopen. Bij onderstaande redenen wordt vaak opkoper HD Trade ingeschakeld:

Uiteraard zijn er veel meer oorzaken waarom u uw bedrijf wilt verkopen. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ons motto is om u volledig te ontzorgen, dit betekent dat wij het volledige opkooptraject van A tot Z voor onze rekening nemen. Wij zijn in staat om zeer snel te schakelen en kunnen binnen enkele werkdagen uw pand bezemschoon opleveren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Direct een gratis en vrijblijvende waardebepaling aanvragen kan ook. Klik dan op onderstaande button. Wij bekijken uw aanbod, nemen binnen twee werkdagen contact op en maken een afspraak bij interesse.

Bedrijf verkopen aan een Opkoper

Als ondernemer ziet u wellicht graag dat uw bedrijf wordt voortgezet, helaas is dit soms onmogelijk en dient een verkoopproces als enige mogelijkheid. HD Trade heeft al meer dan 20 jaar ervaring als opkoper wanneer ondernemers hun bedrijven willen verkopen. Hierbij kopen wij in één keer de volledige inboedel, inventaris, voorraden, restanten, wagenparken en andere activa op.

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

HD Trade biedt u als verkoper vele voordelen, wanneer u zaken doet met HD Trade geniet u van onderstaande:

 • Wij betalen altijd vooraf, u hoeft dus niet op uw geld te wachten.
 • Wij verzorgen transport en een bezemschoon opgeleverde ruimte.
 • Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen.
 • HD Trade koopt dagelijks diverse zaken en deze goederen worden direct verhandeld, hierbij kunnen wij uw concurrenten uitsluiten van koop.
Heeft u vragen omtrent onze diensten? Neem dan contact op, dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 en ons contactformulier.

Over HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring als opkoper in Nederland en ver daarbuiten, zijn wij voor kleine en grote organisaties een vaste partner als opkoper voor de verkoop van restanten, restpartijen, machines, kantoormeubilair inventaris en overtollige activa.

Mede door onze snelle werkwijze, genereren wij voor onze klanten een snelle inkomstenbron. HD Trade koopt al uw activa in één keer op, hierbij betalen wij voor de feitelijke overdracht en verzorgen wij eventuele transport en opslag. Met een specialistisch team kopen wij grote hoeveelheden bedrijfsactiva per dag, welke in overleg met onze partners worden verhandeld in binnen- en buitenland.

Wij begrijpen dat u eventueel meer informatie wilt omtrent het verkopen aan HD Trade. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie.

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.  Contactgegevens

  ×

  HD Trade Whatsapp

  × Direct verkopen?