Bedrijf verkopen

U wilt uw bedrijf verkopen? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. HD Trade heeft al meer dan 20 jaar ervaring als opkoper van bedrijfsactiva bij bedrijfsverkopen. Wij kopen in één keer al uw bedrijfsactiva op, zodat u niet blijft zitten met onverkoopbare voorraden, restanten, restpartijen, kantoormeubilair en overige bedrijfsactiva.

Er zijn diverse redenen waarom u uw bedrijf wilt verkopen. Bij onderstaande redenen wordt vaak opkoper HD Trade ingeschakeld:

Uiteraard zijn er veel meer oorzaken waarom u uw bedrijf wilt verkopen. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ons motto is om u volledig te ontzorgen, dit betekent dat wij het volledige opkooptraject van A tot Z voor onze rekening nemen. Wij zijn in staat om zeer snel te schakelen en kunnen binnen enkele werkdagen uw pand bezemschoon opleveren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Direct een gratis en vrijblijvende waardebepaling aanvragen kan ook. Klik dan op onderstaande button. Wij bekijken uw aanbod, nemen binnen twee werkdagen contact op en maken een afspraak bij interesse.

Bedrijf verkopen aan een Opkoper

Als ondernemer ziet u wellicht graag dat uw bedrijf wordt voortgezet, helaas is dit soms onmogelijk en dient een verkoopproces als enige mogelijkheid. HD Trade heeft al meer dan 20 jaar ervaring als opkoper wanneer ondernemers hun bedrijven willen verkopen. Hierbij kopen wij in één keer de volledige inboedel, inventaris, voorraden, restanten, wagenparken en andere activa op.

HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

HD Trade biedt u als verkoper vele voordelen, wanneer u zaken doet met HD Trade geniet u van onderstaande:

  • Wij betalen altijd vooraf, u hoeft dus niet op uw geld te wachten.
  • Wij verzorgen transport en een bezemschoon opgeleverde ruimte.
  • Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen.
  • HD Trade koopt dagelijks diverse zaken en deze goederen worden direct verhandeld, hierbij kunnen wij uw concurrenten uitsluiten van koop.
Heeft u vragen omtrent onze diensten? Neem dan contact op, dit kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 en ons contactformulier.

Over HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring als opkoper in Nederland en ver daarbuiten, zijn wij voor kleine en grote organisaties een vaste partner als opkoper voor de verkoop van restanten, restpartijen, machines, kantoormeubilair inventaris en overtollige activa.

Mede door onze snelle werkwijze, genereren wij voor onze klanten een snelle inkomstenbron. HD Trade koopt al uw activa in één keer op, hierbij betalen wij voor de feitelijke overdracht en verzorgen wij eventuele transport en opslag. Met een specialistisch team kopen wij grote hoeveelheden bedrijfsactiva per dag, welke in overleg met onze partners worden verhandeld in binnen- en buitenland.

Wij begrijpen dat u eventueel meer informatie wilt omtrent het verkopen aan HD Trade. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie.

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook via mail of telefoon te bereiken, contact telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens