Winkel verkopen

Bent u op zoek naar een opkoper voor het verkopen van uw winkel? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Wanneer u uw winkel gaat verkopen zijn er vele activiteiten die u moet ondernemen, de verkoop van uw inventaris, voorraden, inboedel en andere bedrijfsactiva is hier ook onderdeel van. Om een snelle verkoop van uw winkel te realiseren, kopen wij graag alle activa in één keer op. U hoeft zich hier dan geen zorgen over te maken en blijft ook niet zitten met onverkoopbare bedrijfsactiva. Door deze snelle verkoop, kunt u zich richten op de administratieve zaken voor de bedrijfsbeëindiging.

Uw zaak verkopen is uiteraard niet iets wat een gehaast proces moet zijn, wij nemen graag met u de tijd om uw verhaal aan te horen en samen met u te bespreken hoe u onze samenwerking ziet. Wij combineren eerlijk zaken doen met een transparante werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Mede door onze ervaring kunnen wij de volledige demontage van uw activa voor onze rekening nemen en gereedmaken voor transport.

Via onderstaand waardebepalingsformulier kunt u eenvoudig uw winkel aanbieden, wij horen graag welke activa u aan te bieden heeft. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en maken graag een afspraak om de activa te mogen bezichtigen. Tijdens de bezichtiging nemen we graag de tijd om alles met u door te nemen.Winkelinventaris verkopen

Als winkelier heeft u waarschijnlijk in de loop der jaren een hoop inventaris ingekocht, gebruikt en wellicht ook weer (niet meer in gebruik) opgeslagen in de opslag. Wanneer in het bezit bent van dit soort inventaris, zoals winkelstellingen, balies, vitrines, kantoormeubilair, kasten, etc. dan hebben wij altijd interesse om deze van u op te kopen.

Het kapitaal dat u genereert met deze verkoop van het overbodig winkelinventaris kunt u weer herinvesteren in uw onderneming. Zo genereert u extra kapitaal met het activa, dat wellicht anders vernietigd zou worden.

Opkoper

HD Trade is met meer dan 20 jaar ervaring één van de bekendste en ervaren opkoper van Nederland. Met een unieke werkwijze waarbij transparantie en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel staat, kunnen wij u als ondernemer helpen door uw overbodige activa in één keer op te kopen. Bij HD Trade bent u aan het juiste adres of nu uw gehele winkel wilt verkopen of een deel van de inventaris. Wij bieden u een eerlijke vergoeding en zullen u tijdens het opkoopproces van A tot Z ontzorgen.

Het invullen van een waardebepaling is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Bespoedig het proces door foto’s en aantallen van uw goederen mee te sturen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens