Winkel verkopen

Bent u op zoek naar een opkoper voor het verkopen van uw winkel? Dan bent u bij HD Trade aan het juiste adres. Wanneer u uw winkel gaat verkopen zijn er vele activiteiten die u moet ondernemen, de verkoop van uw inventaris, voorraden, inboedel en andere bedrijfsactiva is hier ook onderdeel van. Om een snelle verkoop van uw winkel te realiseren, kopen wij graag alle activa in één keer op. U hoeft zich hier dan geen zorgen over te maken en blijft ook niet zitten met onverkoopbare bedrijfsactiva. Door deze snelle verkoop, kunt u zich richten op de administratieve zaken voor de bedrijfsbeëindiging.

Uw zaak verkopen is uiteraard niet iets wat een gehaast proces moet zijn, wij nemen graag met u de tijd om uw verhaal aan te horen en samen met u te bespreken hoe u onze samenwerking ziet. Wij combineren eerlijk zaken doen met een transparante werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Mede door onze ervaring kunnen wij de volledige demontage van uw activa voor onze rekening nemen en gereedmaken voor transport.

Via onderstaand waardebepalingsformulier kunt u eenvoudig uw winkel aanbieden, wij horen graag welke activa u aan te bieden heeft. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en maken graag een afspraak om de activa te mogen bezichtigen. Tijdens de bezichtiging nemen we graag de tijd om alles met u door te nemen.Winkelinventaris verkopen

Als winkelier heeft u waarschijnlijk in de loop der jaren een hoop inventaris ingekocht, gebruikt en wellicht ook weer (niet meer in gebruik) opgeslagen in de opslag. Wanneer in het bezit bent van dit soort inventaris, zoals winkelstellingen, balies, vitrines, kantoormeubilair, kasten, etc. dan hebben wij altijd interesse om deze van u op te kopen.

Het kapitaal dat u genereert met deze verkoop van het overbodig winkelinventaris kunt u weer herinvesteren in uw onderneming. Zo genereert u extra kapitaal met het activa, dat wellicht anders vernietigd zou worden.

Opkoper

HD Trade is met meer dan 20 jaar ervaring één van de bekendste en ervaren opkoper van Nederland. Met een unieke werkwijze waarbij transparantie en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel staat, kunnen wij u als ondernemer helpen door uw overbodige activa in één keer op te kopen. Bij HD Trade bent u aan het juiste adres of nu uw gehele winkel wilt verkopen of een deel van de inventaris. Wij bieden u een eerlijke vergoeding en zullen u tijdens het opkoopproces van A tot Z ontzorgen.

Het invullen van een waardebepaling is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Bespoedig het proces door foto’s en aantallen van uw goederen mee te sturen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?