Bedrijf verkopen bij geen bedrijfsopvolging

U wilt uw bedrijf verkopen omdat er momenteel geen bedrijfsopvolging is? Dan kan HD Trade weleens een ideale partner voor u zijn. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van bedrijven bij bedrijfsbeëindigingen en zorgen er voor dat u uw bedrijfsactiva in één keer kunt verkopen en niet blijft zitten met onverkoopbare goederen.

Wij begrijpen het dat de verkoop van uw bedrijf niet over één nacht ijs gaat. Daarom hechten wij er veel waarde aan om uw verhaal te horen en samen te kijken naar een meest geschikte oplossing voor de verkoop van uw bedrijfsactiva. Door uw bedrijfsactiva te verkopen bent u in één keer van uw voorraden, inventaris, machines of overige activa af. U blijft niet zitten met onverkoopbare producten, waardoor u zich volledig kunt focussen op de administratieve afhandeling van uw bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij al vele ondernemers mogen helpen met de verkoop van hun bedrijfsactiva tijdens de verkoop van het bedrijf. Mede door onze ervaring kunnen wij u van A tot Z ontzorgen en kunnen wij eventuele machines demonteren en gereedmaken voor transport. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Graag komen wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag uw verhaal en bekijken samen met u hoe wij u kunnen ontzorgen. Vul via onderstaande button een gratis waardebepaling in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling


Opkoper HD Trade

Bent u op zoek naar een koper voor uw bedrijf omdat er momenteel geen bedrijfsopvolger is? Dan komen wij graag met u in contact. Wij beschikken over een ruime ervaring in het opkopen van bedrijfsactiva en helpen ondernemers snel en efficiënt van voorraden en bedrijfsactiva af te komen. Wanneer er geen bedrijfsopvolging is bent u soms genoodzaakt om uw bedrijf te verkopen. Door uw bedrijfsactiva te verkopen aan opkoper HD Trade genereert u een eenvoudige verkoop van uw bedrijfsactiva en hoeft u zich niet druk te maken omtrent uw voorraden, maar hoeft u zich enkel te focussen op de financiële afhandeling.

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u niet uw volledig bedrijf wilt verkopen, maar slecht een deel van de bedrijfsactiva. Vul geheel vrijblijvend een waardebepaling in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken de mogelijkheden en kunnen zeer snel schakelen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens