Bedrijf verkopen bij geen bedrijfsopvolging

U wilt uw bedrijf verkopen omdat er momenteel geen bedrijfsopvolging is? Dan kan HD Trade weleens een ideale partner voor u zijn. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van bedrijven bij bedrijfsbeëindigingen en zorgen er voor dat u uw bedrijfsactiva in één keer kunt verkopen en niet blijft zitten met onverkoopbare goederen.

Wij begrijpen het dat de verkoop van uw bedrijf niet over één nacht ijs gaat. Daarom hechten wij er veel waarde aan om uw verhaal te horen en samen te kijken naar een meest geschikte oplossing voor de verkoop van uw bedrijfsactiva. Door uw bedrijfsactiva te verkopen bent u in één keer van uw voorraden, inventaris, machines of overige activa af. U blijft niet zitten met onverkoopbare producten, waardoor u zich volledig kunt focussen op de administratieve afhandeling van uw bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij al vele ondernemers mogen helpen met de verkoop van hun bedrijfsactiva tijdens de verkoop van het bedrijf. Mede door onze ervaring kunnen wij u van A tot Z ontzorgen en kunnen wij eventuele machines demonteren en gereedmaken voor transport. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Graag komen wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag uw verhaal en bekijken samen met u hoe wij u kunnen ontzorgen. Vul via onderstaande button een gratis waardebepaling in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling


Opkoper HD Trade

Bent u op zoek naar een koper voor uw bedrijf omdat er momenteel geen bedrijfsopvolger is? Dan komen wij graag met u in contact. Wij beschikken over een ruime ervaring in het opkopen van bedrijfsactiva en helpen ondernemers snel en efficiënt van voorraden en bedrijfsactiva af te komen. Wanneer er geen bedrijfsopvolging is bent u soms genoodzaakt om uw bedrijf te verkopen. Door uw bedrijfsactiva te verkopen aan opkoper HD Trade genereert u een eenvoudige verkoop van uw bedrijfsactiva en hoeft u zich niet druk te maken omtrent uw voorraden, maar hoeft u zich enkel te focussen op de financiële afhandeling.

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u niet uw volledig bedrijf wilt verkopen, maar slecht een deel van de bedrijfsactiva. Vul geheel vrijblijvend een waardebepaling in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken de mogelijkheden en kunnen zeer snel schakelen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.    Contactgegevens

    ×

    HD Trade Whatsapp

    × Direct verkopen?