Bedrijfsbeëindiging?

Een bedrijfsbeëindiging kan diverse gevolgen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsbeëindiging omdat u geen bedrijfsopvolging heeft, u welverdiend gaat genieten van uw pensioen of het kan voorkomen dat er economische redenen gelden.

Bij een bedrijfsbeëindiging komen er veel zaken op u af. Zo moet u zorgdragen voor de afhandeling van de administratie, moet u wellicht nog diverse afspraken maken met (oud) personeel en moet u nadenken over wat te doen met uw kantoorinventaris, bedrijfsvoorraden, inboedel, machines en overige activa.

Om een snelle bedrijfsbeëindiging te bewerkstelligen, kunt u er voor kiezen om uw bedrijfsactiva direct te verkopen aan een opkoper. Opkoper HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring de #1 opkoper van Nederland. Zo kopen zij alles in één keer op en betalen zij altijd voor de feitelijke overdracht. Lees meer informatie over HD Trade.

Een snelle verkoop realiseren van uw activa bij een bedrijfsbeëindiging? Vul dan via onderstaande button ons gratis waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Beëindiging bedrijf ?

Als ondernemer heeft u in de loop der jaren een hoop activa verzameld. Denk hierbij aan machines, kantoorinventaris, bedrijfsauto's, ict, inboedel en nog veel meer. Een eenvoudige manier om al deze bedrijfsactiva snel en tegen een goede prijs te verkopen is het inschakelen van een opkoper. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan onderstaand opkoopproces of contact ons via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.

HD Trade

HD Trade is met meer dan 15 jaar ervaring uw ideale partij voor het opkopen van al uw restpartijen, machines, voorraden en overige activa. Wist u dat HD Trade vrijwel als enige Opkoper in Nederland altijd voor de feitelijke overdracht betaald?! Meer informatie over de diensten van HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina’s:

Uiteraard kunt u ons ook altijd contacten via het contactformulier of telefonisch via via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens