Bedrijfsbeëindiging bij pensioen

Gaat u binnenkort met een welverdiend pensioen of bent u al met pensioen en bent u als (ex) ondernemer nog in het bezit van uw bedrijfsactiva? Dan komen wij graag met u in gesprek. Met 20 jaar ervaring hebben wij vele ex ondernemers geholpen met het opkopen van hun overtollige bedrijfsactiva. Veel ondernemers hebben aan het einde van hun loopbaan, veel zaken te regelen, de verkoop van uw bedrijf en/of uw inventaris hoort ook op het takenlijstje.

HD Trade koopt dagelijks grote partijen bedrijfsactiva op, met als groot voordeel dat u in één keer van al uw activa af bent. Hierbij nemen wij van A tot Z het proces op ons en kunnen wij indien gewenst uw bedrijfspand bezemschoon opleveren.

Opkoper HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Graag gaan wij met u in gesprek en horen uw verhaal aan. Op basis van uw wensen bespreken we samen de overname van uw bedrijfsactiva.

Het grote voordeel van het inschakelen van HD Trade is het feit dat u voor de overdracht uw geld al ontvangt. U hoeft dus niet te wachten en loopt geen enkel risico. Verder profiteert u van:

  • Wij regelen indien gewenst het transport van de activa;
  • Wij verzorgen van A tot Z het opkooptraject;
  • Wij kunnen uw concurrenten uitsluiten van mogelijke overname van de activa;
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn wij grootste en bekende opkoper van NL.
Vul via onderstaande button het waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en nemen graag de tijd om uw verhaal aan te horen.


Opkoopproces

Bedrijfsbeëindiging
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
Bedrijfsbeëindiging
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
Bedrijfsbeëindiging
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
Bedrijfsbeëindiging
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.

Over HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij vele gepensioneerde ondernemers geholpen met het opkopen van hun activa. Zo hebben zij zich kunnen concentreren op het afronden van de administratie en zich niet druk gemaakt over de overtollige activa en inboedel. Voor ons is een transparante en eerlijke samenwerking van levensbelang, we gaan dan ook graag het gesprek met u aan om alle wensen en mogelijke vragen te bespreken.

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken via: Hans Sijbers: +31(0)6-249 944 52 of Dick Goossens: +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens