Bedrijfsbeëindiging bij pensioen

Gaat u binnenkort met een welverdiend pensioen of bent u al met pensioen en bent u als (ex) ondernemer nog in het bezit van uw bedrijfsactiva? Dan komen wij graag met u in gesprek. Met 20 jaar ervaring hebben wij vele ex ondernemers geholpen met het opkopen van hun overtollige bedrijfsactiva. Veel ondernemers hebben aan het einde van hun loopbaan, veel zaken te regelen, de verkoop van uw bedrijf en/of uw inventaris hoort ook op het takenlijstje.

HD Trade koopt dagelijks grote partijen bedrijfsactiva op, met als groot voordeel dat u in één keer van al uw activa af bent. Hierbij nemen wij van A tot Z het proces op ons en kunnen wij indien gewenst uw bedrijfspand bezemschoon opleveren.

Opkoper HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Graag gaan wij met u in gesprek en horen uw verhaal aan. Op basis van uw wensen bespreken we samen de overname van uw bedrijfsactiva.

Het grote voordeel van het inschakelen van HD Trade is het feit dat u voor de overdracht uw geld al ontvangt. U hoeft dus niet te wachten en loopt geen enkel risico. Verder profiteert u van:

 • Wij regelen indien gewenst het transport van de activa;
 • Wij verzorgen van A tot Z het opkooptraject;
 • Wij kunnen uw concurrenten uitsluiten van mogelijke overname van de activa;
 • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn wij grootste en bekende opkoper van NL.
Vul via onderstaande button het waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en nemen graag de tijd om uw verhaal aan te horen.


Opkoopproces

file
Waardebepaling
U vult online een waardbepaling in. Binnen 2 dagen reactie.
calendar (3)
Afspraak
Binnen twee dagen maken wij met u een afspraak.
handshake
Deal
Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck (1)
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen naar onze opslag wordt getransporteerd.

Over HD Trade

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij vele gepensioneerde ondernemers geholpen met het opkopen van hun activa. Zo hebben zij zich kunnen concentreren op het afronden van de administratie en zich niet druk gemaakt over de overtollige activa en inboedel. Voor ons is een transparante en eerlijke samenwerking van levensbelang, we gaan dan ook graag het gesprek met u aan om alle wensen en mogelijke vragen te bespreken.

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken via: Hans Sijbers: +31(0)6-249 944 52 of Dick Goossens: +31(0)6-249 944 53. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.  Contactgegevens

  ×

  HD Trade Whatsapp

  × Direct verkopen?