Inventaris verkopen

Vrijwel ieder bedrijf is in het bezit van inventarissen. Door verschillende redenen zoals bedrijfsveranderingen, faillissement, slijtage of aanschaf van nieuwe inrichting kan het voorkomen dat uw bedrijfsinventaris overbodig raakt. Door uw overbodige bedrijfsinventaris op te laten kopen door Opkoper HD Trade reduceert u snel en eenvoudig kapitaal uit uw overbodige activa. Meer informatie over inventaris verkopen? Bekijk onderstaande pagina's of contact ons.

Inventaris verkopen aan Opkoper HD Trade

HD Trade is met haar 15 jaar ervaring in het opkopen van bedrijfsinventarissen dé ideale partner voor een gegarandeerde snelle opkoop van uw inventaris. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij bij interesse, u direct een bod doen. Daarnaast verzorgt HD Trade het volledige logistieke proces en levert uw bedrijfspand indien gewenst bezemschoon op. Laat uw bedrijfsinventaris op waarde schatten en vul gratis het waardebepalingsformulier in. Geen bedrijfsinventaris, maar wel overbodige activa? Bekijk dan onderstaande pagina's. HD Trade heeft namelijk altijd interesse in het opkopen van bedrijfsactiva. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier, telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53. HD Trade is met name geïnteresseerd in bedrijfsinventarissen uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van restanten, restpartijenhout- en metaalbewerkingsmachines en overige bedrijfsactiva. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Veelgestelde vragen

HD Trade is Opkoper, dit betekent dat wij volledige bedrijfsinventarissen opkopen. Het opkopen van machines, voorraden, restpartijen, inboedels of inventarissen behoort tot onze werkzaamheden. Meer informatie over onze diensten? Bekijk onderstaande pagina’s.

Lees meer informatie over HD Trade omtrent onze dienstverlening.
Nee, helaas kopen wij alleen bedrijfsmatige activa op.
Zolang uw organisatie / werkgever ingeschreven staat bij de KvK, kunt u aan HD Trade verkopen. Belangrijk is dat u geen particulier bent, u eigenaar bent van de goederen en de goederen niet afkomstig zijn van diefstal of dergelijken. Wij kopen met name grote hoeveelheden op en zijn minder geïnteresseerd in kleine hoeveelheden.
Het invullen van een waardebepaling is volledig kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.
Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw goederen op waarde te schatten, wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van goederen en betalen hierdoor altijd een eerlijke prijs voor uw aanbod. Voor een waardebepaling kunt u ons waardbepalingsformulier invullen.
Wij zijn met name geïnteresseerd in hout- en metaalbewerkingsmachines, gebruikte machines en productiemachines. Heeft u een ander soort machine aan te bieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij bekijken graad uw aan te bieden machine(s).
Ja. Tijdens een bedrijfsbeëindiging nemen wij graag uw volledige inboedel, voorraden, activa, machines en wagenpark over. We bekijken uw aanbod en schatten dit op waarde. Met een eerlijk bod doen we graag samen zaken.
Wanneer wij uw goederen opkopen, nemen wij alles mee, dus ook de goederen die voor ons minder interessant zijn. Het grote voordeel van zaken doen met HD Trade is dat u alles in één keer verkoopt en niet met onverkoopbare goederen blijft zitten.
Heeft u vragen over het aanbieden van bedrijfsactiva, onze diensten of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons via onderstaand contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers bereiken:

Dick Goossens
E-mail: Goossens@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 53.

Hans Sijbers
E-mail: Sijbers@hdtrade.nl.
Telefoon: +31(0)6-249 944 52.

HD Trade
E-mail: info@hdtrade.nl.
KVK: 64318109 BTW: NL 8556 13142 B01

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.


Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens