Machines verkopen

De aanschaf van één of meerdere machines gaat vaak gepaard met een grote investering. Indien één of meerdere machines binnen een bedrijf buiten bedrijf is, is dit zonde van het kapitaal dat er in gestoken is. Wanneer u in het bezit bent van machines welke niet in gebruik worden genomen of zijn verouderd, kunt u ervoor kiezen om deze te verkopen aan een Opkoper.

Machines Opkoper HD Trade

HD Trade is met ruim 15 jaar ervaring gespecialiseerd in het kopen van de meest geavanceerde industriële machines. Mede door ons grote netwerk kunnen wij professioneel vervoer verzorgen en nemen hierbij ook de volledige demontage voor onze rekening. HD Trade combineert eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, vervoer en evaluatie. Mede door onze ruime ervaring in het opkopen van uiteenlopende machines, zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. HD Trade heeft met name interesse in:

  • Hout- en metaalbewerkingsmachines
  • Gebruikte machines
  • Productiemachines
Uiteraard gaat onze interesse veel verder dan bovengenoemde machines. Twijfelt u of wij geïnteresseerd zijn in uw machine(s)? Neem gerust contact met ons op, dat kan via het contactformulier of via het waardebepalingsformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op uw aanbod. Bij interesse komen wij langs en brengen wij een bod uit. Klik op onderstaande link om uw machine(s) via het waardebepalingsformulier geheel vrijblijvend én kosteloos aan te bieden.

Naast machines zijn wij ook geïnteresseerd in restpartijen en bedrijfsactiva uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan HD Trade? Bekijk dan onderstaande pagina's of neem gerust contact op met onze inkopers.

Heeft u vragen over onze werkwijze, onze diensten of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 en +31(0)6-249 944 53.

 

Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.



Contactgegevens