Bedrijfsbeëindiging?

Een bedrijfsbeëindiging en op zoek naar een opkoper die al uw bedrijfsvoorraden, inboedel, machines en andere activa in één keer opkoopt? Dan bent u bij Opkoper HD Trade aan het juiste adres. Bij het beëindigingen van uw bedrijf komen een hoop zaken kijken, zo moet u alles fiscaal afhandelen, moet het personeel wellicht een nieuwe werkgever zoeken en niet te vergeten moet u ook zorgen voor de verkoop van uw bedrijfsactiva.

Opkoper bij bedrijfsbeëindiging

Als ondernemer heeft u in de loop der jaren een hoop activa verzameld. Denk hierbij aan machines, kantoorinventaris, bedrijfsauto's, ict, inboedel en nog veel meer. Een eenvoudige manier om al deze bedrijfsactiva snel en tegen een goede prijs te verkopen is het inschakelen van een opkoper. Een opkoper koopt vrijwel altijd alles in één keer op, zodat u niet blijft zitten met onverkoopbare activa. Opkoper heeft is met meer dan 15 jaar dé #1 Opkoper van Nederland en heeft al honderden ondernemers geholpen met het opkopen van hun activa bij bedrijfsbeëindigingen.

Interesse in een snelle verkoop van uw activa? Vul dan gratis ons waardbepalingsformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod. Opkoper HD Trade weet als geen ander dat u als ondernemer geen tijd heeft voor het verzorgen van de verkoop van uw overbodige activa. Daarom koopt HD Trade graag al uw overtollige activa zoals machines, restpartijen, voorraden, ICT, horeca, kantoorinventaris in één keer op.

HD Trade is met name geïnteresseerd in restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit bedrijfsbeëindigingen. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan HD Trade? Bekijk onderstaande pagina's. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

HD Trade weet als geen ander u te ontzorgen tijdens een bedrijfsbeëindiging, mede door onze nauwe contacten met accountants, verzekeringsmaatschappijen en banken kunnen wij u volledig adviseren en antwoord geven op al uw vragen.

Voordelen van Opkoper HD Trade

Wanneer u uw overtollige voorraden verkoopt aan opkoper HD Trade geniet u niet alleen van een discrete afhandeling, maar ook van:
  • Bij interesse doen wij direct een bod op uw aangeboden activa.
  • Wij betalen de factuur altijd voor de feitelijke overdracht.
  • Met 15 jaar ervaring weten wij als geen ander u te ontzorgen tijdens het verkoopproces.
  • Wij nemen uw gehele aangeboden partij over, wij kopen alles voor eigen risico.
Heeft u vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via: +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Afspraak maken?

Contacteer ons voor een afspraak.

Ja, ik ga ermee akkoord dat HD Trade mijn gegevens opslaat en verwerkt.Contactgegevens